Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by vali2008 View Post3.la Ambiance (in speta versiunea Plus) radioul este cu 2 boxe, mai pot fi adaugate doua sau trebuie schimbata unitatea cu totul?
Presupun ca, colegul torquemada are niste raspunsuri pregatite..
Comment
-
@peterpan: dacă e vorba de acel medianav, ăla avea activate boxe spate.
@vali2008
În mod normal nu ai fire trase decât până în uși (ultimele X52 ph1 și X52 ph2) dar trebuie activate boxele spate pe radio/medianav + demontate fețele de uși spate pnetru montarea difuzoarelor.
Oglinzile electrice au nevoie și de fire care poate sunt sau nu în cablajul mașinii, nu e simplu
CB se activează ușor ,ai pe cineva chiar în bacau
Originally posted by vitriol View PostIdeea era alta. Am pus pozele alea ca sa-i arat lui Madalin
P.S.Crs. Sandel a explicat corect, reaiu pentru cei mai noi
La orice X52 viteza reală(de ex 86km/h), dată de ABS e cu 4km/h mai mică decât cea afișată(90km/h) pe TdB, indiferent de viteză și indiferent de roți R15 sau R16(SL10/Prestige) dacă în blocul ABS indicele tahimetric e scris corect (185/65/R15 X=1895, 195/55/R16 X=1903)
Faptul că unul primește mașina cu R15 apoi pune R16 fără a umbla la indicele tahimetric nu e problema mea
PS2. Stoicanu a scris exact ce punctamPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
http://m.pro motor.ro/masini-noi/news/suntem-gata-pentru-cea-mai-evoluata-dacie-galerie-foto-16395020/galerie-foto/poza-6
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View Post@peterpan: dacă e vorba de acel medianav, ăla avea activate boxe spate.
@vali2008
În mod normal nu ai fire trase decât până în uși (ultimele X52 ph1 și X52 ph2) dar trebuie activate boxele spate pe radio/medianav + demontate fețele de uși spate pnetru montarea difuzoarelor.
Oglinzile electrice au nevoie și de fire care poate sunt sau nu în cablajul mașinii, nu e simplu
Vezi că aștept al 2lea miel de la tine.
La orice X52 viteza reală(de ex 86km/h), dată de ABS e cu 4km/h mai mică decât cea afișată(90km/h) pe TdB, indiferent de viteză și indiferent de roți R15 sau R16(SL10/Prestige) dacă în blocul ABS indicele tahimetric e scris corect (185/65/R15 X=1895, 195/55/R16 X=1903)
Faptul că unul primește mașina cu R15 apoi pune R16 fără a umbla la indicele tahimetric nu e problema mea
PS2. Stoicanu a scris exact ce punctam
Originally posted by t0rquemada View Post@peterpan: dacă e vorba de acel medianav, ăla avea activate boxe spate.
@vali2008
Vezi că aștept al 2lea miel de la tine.
PS2. Stoicanu a scris exact ce punctam
Comment
-
@C.Mike, @DannyMc va multumesc pentru urari, la fel va doresc si voua! Imi place masina, mai ales ca e noua, inca nu stiu ce poate pt ca schimb vitezele cu grija( pe la 3000) si abia astept sa termin rodajul. Mi se pare cam barcuta asa cu rotile infundate in caroserie;)), dar mai multe dupa week-end dupa un drum de vreo 300km. Oricum e o evolutie de la polo 2003 la logan 2017 cu navi, CC si camera spate, mai ales dpdv al spatiului!
Comment
Comment