Da, pentru ca ei se ocupa de inmatricularea provizorie.
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by jonnie007 View PostAre cineva idee...daca am platit avansu` pe numele meu...ce e de facut ca sa trec in cartea masinii alta persoana? treaba asta o fac ca sa evit talharia politei rca care ma sparge in doua!"Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Comment
-
Am o intrebare pentru cei care si-au achizitionat masinile de noi, sa zicem in ultimul an : Daca si dupa cat timp ati fost sunati de catre cei de la Vocea Clientului pentru a va "colecta" impresiile ?"Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Comment
-
Originally posted by Bazilman View PostAm o intrebare pentru cei care si-au achizitionat masinile de noi, sa zicem in ultimul an : Daca si dupa cat timp ati fost sunati de catre cei de la Vocea Clientului pentru a va "colecta" impresiile ?
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
M-au sunat după aproximativ o lună, dar nu am reuşit să vorbesc cu ei! I-am tot amânat deoarece mă priundeau prin şedinţe, comisii, etc. ..., şi norocul meu că am fost inspirat să-i întreb prima dată când au sunat cât durează convorbirea telefonică, aveam maxim 5 min la dispoziţie, iar răspunsul lor a fost: "30 de min!". Cred că m-au sunat de luni până vineri, chiar vineri şi în jurul orei 18.00. Din păcate nu am reuşit să vorbesc cu ei!
Comment
-
Originally posted by Crs. Sandel View PostIeri a ajuns masina in Bucuresti, iar astazi trebuia sa o ridic(m-a sunat la ora 17:00 ca o pot lua), dar intrucat nu am alarma pe ea si nici antifurtul la roti, o voi ridica vineri, cand voi monta si cele 2 accesorii.Keep walking...
Comment
Comment