If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Din cate stiu bucsaraia e garantata 50,000 km sau...1 sau 2 ani nu mai retin. Cel putin asa e la Renault.
Oricum stai relaxat ca suspesina la Logan e fiabila- pentru drumurile noastre. Sa nu crape altele gen ESP si alte electronice ca mi-e cam frica de ai nostri mecanici.
LE: am citit si eu acum ce inseamna cei 4 ani dar nu m-am lamurit cum e cu "prestari servicii conform contractului"
Se refera la faptul ca ai garantie de patru ani la fel ca cea de trei ani ... beneficiezi de prelungire de garantie comerciala si in al patrulea an - serviciile oferite in garantie in al patrulea an fiind identice cu cele oferite in cei trei ani din standard.
Merci
Scuze pentru off-topic
@Dennis_TL si Ulysse Bucsele se schimba pe garantie, chiar si la Dacia
Ok ... in primul rand propun sa ne intoarcem la subiectul discutiei --- asta cu bucsile era doar o idee - si mie in ASV mi s-a spus ca se inlocuiesc si bucsi pe garantie.
In fine -- haide-ti sa discutam in continuare despre comenzi si achizitii dacia logan II.
Multumesc
Last edited by M.FLORIN; 29 November 2012, 07:41.
Reason: Automerged Doublepost
Stai putin ... alarma nu e gratis ... doar montajul ei l-am scos gratuit.
Eu am ales LAUREAT - BLUE PERSAN cu MEDIA NEV si pachet SECURITATE. Am vrut si cotiera centrala fata dar cum nu putem sa o comanda asa cotiera o voi comanda sapt viitoare separat si imi va fi montata la livrare.
Nu ma intereseaza geamurile electrice spate si nici tapiserie piele.
Jantele de aliaj nu mi-au placut cele de la DACIA asa ca la primavara am sa aleg un model de jante aliaj.
In plus din pacate pentru ca masina vine din fabrica cu anvelope vara (fiind in mijlocului lunii decembrie) trebuei sa mai aloc ceva bani si pentru anvelope.
Merci.
Aha am inteles, culmea n-au putut sa puna niste anvelope m-s fiind constienti ca omu le da jos ca n-ai cf cu ele iarna.Ce motorizare ai ales si la cat te-ai dus cu ea.Ms.
Aha 0.9 tce
Am ales intr-adevar 0.9 tce -- am ajuns pe la vreo 10850 euro cu tot cu pachetu cu trusa medicala, triunghiuri etc ... la care mai adaugam diversele sume pentru inmatriculare (numere rosii; taxa poluare etc) ... deci spre 11.000 euro (undeva pe la vreo 50.000 RON).
Merci
Se platesc de cativa ani, si se numeste pachet prim ajutor parca. Costa in jur de 30 euro, astia de la Dacia sunt in stare sa bage si rotile la optionale.
Ce mizerie, o sa te intrebe dealerul "Daca vreti cu volan va trebui sa achitati in plus 99.99 E, in cazul in care nu doriti acest lucru va imprumutam o cheie franceza pana acasa".
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment