If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Prestige (sau vechiul SL10(seria limitată 10 ani 2014)) = climatizare automată + Laureate cu de toate
SL+ (Seria limitată plus) = Ambiance + aer conditionat și proiectoare la preț redus
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Eh, alea se pare ca sunt diferentele mari, insa in configurator se pare ca Prestige are in plus fata de Laureat:
Jante de oțel structurale 16” cu capace Genea Dark Metal
Bandouri laterale de protecție negre la baza ușilor
Asistență la parcarea cu spatele (senzori acustici)
Aer condiționat cu reglare automată
Geamuri electrice spate
La MCV e un pic diferit...de exemplu MCV are jante din aliaj.
Am comandat Sandero Stepway varianta prestige, nu Logan.
Tot uit ca e forum de Logan
Edit: oricum vorbind de ce are in mare, e funny ca pe site ei considera ca "Aeratoare centrale rectangulare" e cumva un super bonus...da imi plac mai mult decat alea rotunde..dar wtf)
La logan si Logan MCv nici macar nu apare aceasta "dotare". Totusi, colegii spun ca ea ar exista.
Sunt curios...daca binevoiesc astia sa imi trimita masina!
Normal, platita integral...de ce s-ar agita?
Mie imi convine mai mult faptul ca la MCV (cum am eu) sunt pe 15 ca sunt mai ieftine cauciucurile si pentru Prestige mi se pare chiar aiurea sa dai jante din tabla cu capace...parerea mea. Desi ieri un taximetrist era foarte ofticat ca el a cumparat 3 MCV Prestige si toate au venit cu capace nu cu jante din aliaj deci se pare ca nu se respecta mereu configuratia.
Salutare, loganisti.
Sunt nou in acest club si vin si eu cu o mica povestioara, urmata de o dilema.
Comanda facuta la inceputul lunii martie de un Logan 0.9 TCe Gpl,prin programul RABLA la un dealer din Targoviste(nu stiu daca am voie sa dau nume), masina a fost platita integral in prima jumatate a lunii aprilie, rabla a fost bagata la casat in jurul datii de 22-24 mai si nici pana in ziua de azi nu a fost fabricata masina. Mentionez ca, dupa spusele directorului de la respectiva reprezentanta, eu am fost printre primii clienti pentru aceasta masina, prin programul Rabla. Saptamana trecuta am vorbit cu cineva de la VC, care mi-a zis ca va incerca sa imi comunice in aceasta saptamana o data estimativa a livrarii masinii. Dupa spusele ei, masina va fi fabricata cam in prima saptamana din iulie.
Aveti idee cat dureaza pana va fi livrata masina? Este normal sa astepti atat?
Va multumesc, o seara placuta !
Update: azi am fost sunat de dealer si m-a informat ca marti va veni masina. Deocamdata sunt sceptic si nu mai cred in spusele nimanui pana nu vad masina cu ochii mei.
Salut , vin in sprijin pt. cei nerabdatori .
Comanda data pe 22.04.2007, achitat integral pe data 15.06.2007. Cei de la VC nu au sunat sa ma anunte de livrare ,stiam de la vanzator ca masina se livreaza în saptamana 26. Azi m-am trezit cu ea ,Logan Sce 1L.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment