sebibv, pe trailer e posibil sa mai fie si alte masini ce trebuie livrate in zone apropiate de brasov sau mai putin apropiate. Masina ta nu este singura pe acel trailer.
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by Sfet View PostDin ce am vorbit cu dealerul ieri, mai erau aproape o mie de tichete disponibile.
Cyrusmdd, culoarea? Oarre sunt singurul fraier cu comanda in aprilie si livrare in septembrie?
sigpic
Comment
-
Originally posted by sebibv View PostUpdate și la mine. Masina a plecat de ieri de la dacia dar nu a ajuns la dealer. Oare la plimba pe trailer ca să le facă rodajul?
Pe mine nu m-a sunat nimeni , desi luni am fost chemat la dealer sa achit masina integral ( comandata pe 06.04 )
Am sunat la VC in draci , toate liniile ocupate....
Comment
-
Originally posted by abc View PostMerita volan din piele?
Se uzeaza mai repede decat unul normal?
Nu ma intereseaza daca volanul din piele implica un timp de asteptare mai lung.
Volanul clasic se uzeaza mai repede decat cel imbracat in piele
La mine Maciuca de la schimbator e mai uzata
sigpic
Comment
-
Am comandat masina în aprile, am achitat-o acum 2 sa0tamani.
Incompetenta crasa la dacia. Ieri mi-au spus ca masina a plecat de la ei, astazi dealerul îmi spune ca nici vorba sa fi plecat.
Am sunat iar la dacia si... Azi se pare ca... Nu e plecata. Evident ca nu se stie când va pleca. Eu spera sa plece. A cui e vina? A transportatorului care nu "confirma" livrarea. De parca transportatorul nu tine de dacia, nu și l-au ales, nu ei decid cand pleaca masina....
Nu am ce sa mai zic... Nu îmi imaginam ca pot fi atat de prost organizati.
A... De aseara nu mai sunt vouchere rabla...
Comment
Comment