Cu manopera de montaj, asta cu spatiu de depozitare si cu reglaj pe inaltime, costa mai mult de 100 euro! Dar calitativ este si mai mult deasupra!
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Logan MCV 0.9 TCE.
- Estimare de livrare: 3 luni (in luna aprilie)
- Plata avans: 21 aprilie
- termen de livrare oferit de dealer: luna septembrie => facut taraboi
- termen nou de productie: 20 sau 29 iunie si termen de livrare 11 iulie
- achitare masina...nu mai stiu...in jurul datei de 8 iunie.
- iesire masina din productie: 16 iunie.
- livrare? nu se stie. din 16 sta masina la Pitesti si nimeni nu stie nimic...ba ca a plecat, ba ca nu....
Comment
-
-
sincer eu am dat 40 ron pe o cotiera universala din Kaufland. Are spatiu de depozitare si modelul de pe ea e ca si cel de pe bord si manerele de la usi. Pentru mine e ok. nu o voi fixa, se sustine singura in podea. Se poate si fixa pe plastic insa nu vreau sa dau gauri.
La Solenza am avut una din Auchan mai maricica dar aproximativ la fel ca si constructie, nici aia nu a fost fixata si a stat fara probleme (s-a confiscat cand am dat masina ) ).
Am atasat poza cu modelul, eu am considerat ca sa dau 400-500 ron pe o cotiera fara spatiu de depozitare e nebunie curata.
Are si in spate suport de sticla, iese in afara.
Comment
-
Originally posted by darksun View PostSo, este sau nu OE ?„Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde
Comment
-
Originally posted by Gaby20045 View Postsincer eu am dat 40 ron pe o cotiera universala din Kaufland. Are spatiu de depozitare si modelul de pe ea e ca si cel de pe bord si manerele de la usi. Pentru mine e ok. nu o voi fixa, se sustine singura in podea. Se poate si fixa pe plastic insa nu vreau sa dau gauri.
La Solenza am avut una din Auchan mai maricica dar aproximativ la fel ca si constructie, nici aia nu a fost fixata si a stat fara probleme (s-a confiscat cand am dat masina ) ).
Am atasat poza cu modelul, eu am considerat ca sa dau 400-500 ron pe o cotiera fara spatiu de depozitare e nebunie curata.
Are si in spate suport de sticla, iese in afara.
Comment
Comment