Va salut. Logan PLUS 1.0 SCE dotari suplimentare bancheta rabatabila. Comanda plasata pe 08.05. Am ridicat masina pe 01.07. Interventii minime la VC, doar 2 telefoane pentru a cere informatii dar nu cred ca au avut vreun efect asupra datei de livrare. Dealer-ul Cobalcescu (Splai) a fost foarte ok. Mi-a oferit alarma fara sa cer sau sa imi evidentieze acest lucru, ca ar fi pus, ca si cum ar fi fost absolut normal. Au stat si mi-au explicat fiecare buton (nu ca ar avea prea multe) desi eu le-am spus ca nu are sens.
Am o singura intrebare. Pe fisa tehnica a versiunii PLUS scrie ca are Sistem de monitorizare peresiune pneuri. Am fost ieri sa-mi schimb cauciucurile (Crossclimate) si am descoperit ca am ventil simplu, fara senzor. Asa e normal? E senzorul diferit sau nu stiu ce sa mai zic.
P.S. Multumesc @t0rquemada pentru activarea CB. E un profesionist, recomand.
Am o singura intrebare. Pe fisa tehnica a versiunii PLUS scrie ca are Sistem de monitorizare peresiune pneuri. Am fost ieri sa-mi schimb cauciucurile (Crossclimate) si am descoperit ca am ventil simplu, fara senzor. Asa e normal? E senzorul diferit sau nu stiu ce sa mai zic.
P.S. Multumesc @t0rquemada pentru activarea CB. E un profesionist, recomand.
Comment