If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cei care ati predat masinile la remat, ati mai primit ceva bani pentru " fierul vechi" sau doar certificatul de distrugere?
Eu da. 600 de euro pentru un Sandero faza I. Dar nu in Timisoara. Inainte de Bacova, spre Buzias. Era un centru de casare nu REMAT.
Gata. A sosit și "blenderul". Azi mă duc să il ridic. Sper că remaparea promisă de cei de la Dacia, sa fie una reușită. Am vrut 105 cai (cu 15 mai mult decât cea de stoc. Folii aplicate, jante aliaj, senzori parcare pe față.
Last edited by AriciCuManere; 11 July 2017, 13:15.
Reason: Automerged Doublepost
Am comandat azi un Prestige si dealerul a zis ca vine in octombrie. 9920e cu rabla si pack securite. Ar trebui sa vina cu protectia/blana/perete de foc de la compartimentul motor si blana dupa capota nu ? Pe portbagaj am impresia ca nu vine cu nimic, e tabla goala. Nu stiu daca mai vine cu vreo protectie ceva pe buza de jos de la gura de incarcare a portbagajului. Stiti cumva s-a schimbat ceva la insonorizare din 2015 pana acum ?
Sper că remaparea promisă de cei de la Dacia, sa fie una reușită. Am vrut 105 cai (cu 15 mai mult decât cea de stoc. Folii aplicate, jante aliaj, senzori parcare pe față.
Radem, glumim dar @AriciCuManere murim toti de curiozitate sa stim cine sunt `cei de la Dacia` ce ti-au promis remapare si folii aplicate?
berlina, 0.9tce. Da scuze, greseala mea.
Culoare gris platine, am ales aceasta culoare ca tine la murdarie si da bine cu stalpii din fabrica si folie ca sa mai eficientizeze climatronicul.
Momentan am un 1.2 16v ambiance 2015 si nu are aer, asta a fost principalul motiv de iau alta masina. Am mers cu a unui prieten 0.9tce si mi-a placut se infige mai bine mai ales de la turatii joase, este mult mai silentioaza la motor si parca am simtit-o mai stabila fiind mai grea.
Aveti idee cat kg are un prestige 0.9 tce ? Ca in talon la mine la ambiance 1.2 16v 2015 zice 1050kg.
Uraaaa! Traiasca Dacia! Termen de livrare comunicat pe email 15.09.2017. Deci pestw 5 luni si jumatate de la plata avansului. Sa mi fie invatatura de minte. Dacia am vrut, Dacia am luat. Scarbit si sictirit deja de tot ce inseamna Dacia. Si inca nu am intrat in posesia ei...
Uraaaa! Traiasca Dacia! Termen de livrare comunicat pe email 15.09.2017. Deci pestw 5 luni si jumatate de la plata avansului. Sa mi fie invatatura de minte. Dacia am vrut, Dacia am luat. Scarbit si sictirit deja de tot ce inseamna Dacia. Si inca nu am intrat in posesia ei...
Pacat...sper sa-ti schimbe parerea masinuta...cand o sa fii in posesia ei, sa uiti procesul asta neplacut de achizitie
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment