Salutare, am comandat si eu un mcv stepway acum 2 saptamani si pe contract si bonul de avans apare termenul de livrare 19 septembrie.
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by C.Mike View Post....De obicei termenele se dau in numarul saptamanii.La ambele masini asa am primit termenul.Nu se comunica o data exacta.Nu mă cert niciodată cu oamenii proști; că mă pot trage în jos la nivelul lor și mă vor bate cu experiența!
Comment
-
Apropo de comenzi si termene de livrare, am sunat si eu vineri la Vocea Clientului, să lămuresc niște aspecte, și doamna de la telefon a fost foarte amabila, a zis cacă mă sună ei și nimic. De obicei cam in cât timp dau un răspuns?
sigpic
Comment
-
Revin: am sunat astazi sa intreb ce mai face masina mea si lucru curios, am fost sunat dupa nici o ora: masina se pare ca va fi livrata in 15 septembrie, deci dupa 5 (CINCI) LUNI si o saptamana de la plata avansului. Raspunsul de la OPC va veni cu certitudine mai devreme. Mai sunt doua saptamani.Last edited by Sfet; 25 July 2017, 13:41.
Comment
-
Am sunat din nou astăzi, doream să aflu seria motor și de ce durează comandă 5luni.
Avansul a fost dat pe 18.05 si cei de la dealer au zis ca ca va fi livrată pe 19.09, cei de la Vocea Clientului mi-au comunicat astăzi ca data de livrare va fi 17.08
Deci eu pe cine mai cred? Există vreo șansă să-i fac pe cei de la dacia să îmi comunice in scris(eventual un e-mail) ca termenul de livrare este 17.08 ? Au vreo adresă de email la care răspund?
sigpic
Comment
-
Comment