Sonykel, am platit un avans de 5% in 11.04, acum dupa procesarea dosarului Rabla trebuie sa achit diferenta. Intamplator, ieri am sunat si mi a fost comunicat termen de livrare 15.09. Astazi am fost sa ridic acest aviz si am avut un nou soc termenul s a mai dus cu 10 zile mai departe. Am sunat din nou la VC si...nu stiu nimic. Comercialul Dacia este de vina. Niste jeguri umane...
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
@Sfet
Ce diferenta trebuie sa achiti?
Nu trebuie sa mai platesti nimic pana la livrarea masinii.
In cazul meu, la prima masina m-a chemat dealerul am vazut masina si dupa acea am platit diferenta.
La asta noua la fel, am platit 5 la suta si restul cand vine masina. Amandoua luate prin programul rabla.
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View PostAm sunat din nou astăzi, doream să aflu seria motor și de ce durează comandă 5luni.
Avansul a fost dat pe 18.05 si cei de la dealer au zis ca ca va fi livrată pe 19.09, cei de la Vocea Clientului mi-au comunicat astăzi ca data de livrare va fi 17.08
Deci eu pe cine mai cred? Există vreo șansă să-i fac pe cei de la dacia să îmi comunice in scris(eventual un e-mail) ca termenul de livrare este 17.08 ? Au vreo adresă de email la care răspund?
Astazi am sunat iarasi , o duduie fff aeriana, a da ca va colega mail, ca ii comunic , ca da da apare aici termen fabricare 2august.
Ma gandesc sa mai dau vreo 5telefoane si maine dimineata cand ma trezesc poate e deja masina in parcare gata inmatriculata
sigpic
Comment
-
@SoNyKeL
Astia de la Dacia au oprit o echipa, special ca sa fabrice masina ta, mie mi-au spus clar ca in luna August nu se lucreaza,se fac doar operatii de intretinere si revizii la liniile de montaj.
Cine stie, poate pe mine m-au mintit, dar am vazut ca si altii zic acelasi lucru pe forum.
Comment
Comment