@Silviu
Fiecare cu optica lui.
Era globalizarii.
Poate.
Nationalism invechit, si asta se poate.
Dar eu am o vaga impresie, poate gresesc, nu stiu, am impresia ca globalizarea asta se cam duce.
Ne uitam la englezi(brexit), ne uitam la americani(Trump care afirma in gura mare "americanul meu trebuie sa traiasca bine, etc), am auzit zvonuri de un Frexit, etc.
Se cam duce moda cu pozitia ghiocel in fata strainilor.
Acum fiecare cum crede, cu timpul o sa vedem.
Dar sa revenim la subiect.
Pe mine dealerul m-a sunat luni sa ma duc sa platesc masina, deoarece soseste joi.
Sun la VC aia imi spun ca este imposibil sa ajunga masina joi deoarece iasa din fabrica pe 9-09.
Vorbesc cu dealerul imi spune ca masina iasa vineri din fabrica adica azi.
A trecut si azi dealerul nici un semn de viata.
Eu nu mai inteleg nimic.
Astia nu vorbesc aceiasi limba intre ei? Ma refer la dealeri si la cei de la livrari?
Eu am avut termen de livrare dat de VC pe e-mail dupa 18-09.
Imi asteptam linistit termenul, pana cand a inceput nebuneala cu "fugi repede si plateste ca vine joi masina".
Poate ne explica domnul pirvu_alex mecanismele si motivele acestui procedeu.
Fiecare cu optica lui.
Era globalizarii.
Poate.
Nationalism invechit, si asta se poate.
Dar eu am o vaga impresie, poate gresesc, nu stiu, am impresia ca globalizarea asta se cam duce.
Ne uitam la englezi(brexit), ne uitam la americani(Trump care afirma in gura mare "americanul meu trebuie sa traiasca bine, etc), am auzit zvonuri de un Frexit, etc.
Se cam duce moda cu pozitia ghiocel in fata strainilor.
Acum fiecare cum crede, cu timpul o sa vedem.
Dar sa revenim la subiect.
Pe mine dealerul m-a sunat luni sa ma duc sa platesc masina, deoarece soseste joi.
Sun la VC aia imi spun ca este imposibil sa ajunga masina joi deoarece iasa din fabrica pe 9-09.
Vorbesc cu dealerul imi spune ca masina iasa vineri din fabrica adica azi.
A trecut si azi dealerul nici un semn de viata.
Eu nu mai inteleg nimic.
Astia nu vorbesc aceiasi limba intre ei? Ma refer la dealeri si la cei de la livrari?
Eu am avut termen de livrare dat de VC pe e-mail dupa 18-09.
Imi asteptam linistit termenul, pana cand a inceput nebuneala cu "fugi repede si plateste ca vine joi masina".
Poate ne explica domnul pirvu_alex mecanismele si motivele acestui procedeu.
Comment