Eu am cerut si primit oferta pe mail înainte să ridic masina. Vorbisem si la un broker de asigurări, dar mi-a spus că pt inceput oferta dealer-ului e mai buna...
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Inseamna ca la 700 ron cu Groupama (prin dealer Dacia) cu franchiza 0, penteu Prestige, am tras lozul castugator..
Si pe mine m-au anuntat inainte de oferta (este o colaborarae Dacia/Groupama), m-am interesat pe la alti brikeri si toti m-au sfatuit sa nu ma gandesc de doua ori..
Comment
-
Salutare! Da, e Gold, parca era ceva de genul acesta, dar studiez..
Update: am gasit doar o prevedere ca in primii 3 ani de contract, despagubirea in caz de dauna totala sau furt total se face la valoarea de noua a masinii..si franchiza este 0 doar in cazul in care reparatiile se fac in reteaua Dacia, ceea ce e ok.
Sunt curios care va fi pretul pentru Casco Gold si din al doilea an, desigur ca nu imi doresc sa apelez la asigurare..
Comment
-
Așa e, în graba de a livra mașinile (cerere mare, moncher - clienți "disperați") reprezentațele au ales să le livreze fără carte, astfel că unora cărțile le-au venit mai tîrziu.
Oricum numerele roșii au până la 3 luni valabilitate, așa că nu vă impacientați. Bine, se poate și o lună, dar trebuie să anunțați în prealabil, eventual cu scandal la telefon că vreți s-o înmatriculați a doua zi. Dacă aveți cartea, desigur.
Acesta este unul din avantajele achiziționării unui Logan pe stoc. Avea deja cartea.
Comment
-
Originally posted by sadicu View PostOricum platesti pentru ea incepand de la anul, ce e pana la sfarsitul anului in curs nu platesti. Eu la Bucuresti am platit 40 RON impozit pe tot anul
Termenul maxim de declarare este de 3 luni neoficial (nu primesti amenda in intervalul acesta; daca masina este noua si ai o dovada provizorie pe 90 zile; se cunoaste problema intarzierilor si nu se sanctioneaza, cel putin in TM).
Mie cartea mi-a venit dupa 4 saptamani si am depus decizia de impunere dupa cele 30 de zile oficiale dar am atasat si o copie dupa dovada (o aveam pe 90 de zile tocmai din acest motiv ca se stia ca va intarzia cartea).I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment