A patit cineva ca atunci cand trebuia sa ridice masina, cand ii facea dealerul asigurarea sa ii spuna ca ii apare clasa B/M 0 desi ar fi trebuit sa se pastreze ultima clasa pe care a avut-o? Ce ati facut?
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by vali2008 View PostCea mai buna varianta am primit-o de la dealer, mai exact Dacia Gold in parteneriat cu Groupama.Last edited by C.Mike; 30 May 2018, 21:14.
Comment
-
Cerese, dealerul in calitate de broker trebuie sa ceara actualizarea clasei Bonus Malus. Sau, daca te grabesti, faci cu clasa 0, iar apoi, dupa ce obtii actualizarea, se va recalcula si vei orimi diferenta de bani.
Singura conditie este sa poti dovedi ca ai instrainat legal vechea masina..
Comment
-
Se poate face oricand in primii patru ani. Trebuie sa mergi la un dealer, Dacia CASCO se face doar prin brokerul Marsh/RCI nu poti direct la asiguraror.
Suna la Vocea Clientului si intreaba care dealer incheie asigurari CASCO.
P.S. Acum ai alta varianta de Dacia CASCO sau ai direct la asigurator?Last edited by DannyMC; 31 May 2018, 08:48.
Comment
-
Originally posted by vali2008 View Postdealerul in calitate de broker trebuie sa ceara actualizarea clasei Bonus Malus.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Sau daca mai ai inca masina veche, cea noua "fura/ajuta" clasa la prima masina. Eu la L2ph2 am platit in primul an 700lei ( tarife plafonate), iar in al doilea an 400 si ceva cu decontare directa.
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comment
-
Ideea e ca (scuze ca nu am mentionat, nu stiu daca are relevanta) ultima asigurare a fost facuta pe masina veche (acum cred ca mai bine de un an) care ulterior a ajuns sa fie folosita in programul rabla. Dealerul mi-a spus ca el nu poate face nimic altceva decat sa-mi dea pe clasa B0 si minim pe 6 luni.
Un prieten a patit ceva asemanator cand si-a inmatriculat o a doua masina (sh), avand deja o asigurare valabila pe alta masina. Brokerul ii dadea cu B0 desi pe cealalta asigurare avea B6. A trebuit sa vorbeasca la ASF si pana la urma a rezolvat. Asa ca aviz celor care stiu ca au alta clasa decat B0 si totusi li se spune ca doar asa se poate.
Eu sper sa rezolv azi sa ridic odata masina din reprezentanta... Ma asteapta acolo de cateva zile.
Comment
-
Originally posted by Cerese View PostIdeea e ca (scuze ca nu am mentionat, nu stiu daca are relevanta) ultima asigurare a fost facuta pe masina veche (acum cred ca mai bine de un an) care ulterior a ajuns sa fie folosita in programul rabla. Dealerul mi-a spus ca el nu poate face nimic altceva decat sa-mi dea pe clasa B0 si minim pe 6 luni.
Un prieten a patit ceva asemanator cand si-a inmatriculat o a doua masina (sh), avand deja o asigurare valabila pe alta masina. Brokerul ii dadea cu B0 desi pe cealalta asigurare avea B6. A trebuit sa vorbeasca la ASF si pana la urma a rezolvat. Asa ca aviz celor care stiu ca au alta clasa decat B0 si totusi li se spune ca doar asa se poate.
Eu sper sa rezolv azi sa ridic odata masina din reprezentanta... Ma asteapta acolo de cateva zile.
Comment
-
Revin si cu bonul de comanda :P
Comment
Comment