Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
-
Originally posted by iatagan View PostAtunci chiar nu inteleg de ce nu iti da termen exact. Credeam ca e prin Rabla si nu stiau cand se prelungea...
Din fericire eu am primit termenul final (3 luni) si VIN-ul final cand mi-a facut factura pt avans. In plus, a venit si cu 2 saptamani mai devreme Asta chiar mi-a placut la dealerul meu, a fost serios... Doar cu bandourile m-a dezamagit ) nu mai repet, am scris prea mult pe forum
Eu sper ca nu depasesc prea mult cu acest termen (peste 3 luni cum am vazut aici)
Comment
-
Adica de la 1 septembrie 2018 (cand se trece la Euro 6c) Logan 1.0 se scumpeste cu 600 euro iar Logan diesel (care devine blue dci) se scumpeste cu 1000 euro? Greu de crezut! In Franta Duster blue dci costa cu 150 euro mai mult decat Duster dci.
Comment
-
-
Originally posted by iatagan View PostAtunci chiar nu inteleg de ce nu iti da termen exact. Credeam ca e prin Rabla si nu stiau cand se prelungea...
Din fericire eu am primit termenul final (3 luni) si VIN-ul final cand mi-a facut factura pt avans. In plus, a venit si cu 2 saptamani mai devreme Asta chiar mi-a placut la dealerul meu, a fost serios... Doar cu bandourile m-a dezamagit ) nu mai repet, am scris prea mult pe forum
Eu am termen pe 29 iulie (conform bonului de comanda). Cand te-a chemat atunci ai platit si diferenta de bani? Ca am inteles ca plata se face doar prin banca (BCR) si logic ar fi sa te anunte cu o zi inainte sa poti face plata. Cel putin cand am platit avansul mi-a dat un ordin de plata si am platit la BCR(5%) si i-am scanat plata si am trimis-o pe e-mail delerului care mi-a spus ca e ok.
Comment
-
Am achitat restul banilor cu 2-3 saptamani inainte de pe telefon la reprezentanta, am facut printscreenuri si i le-am trimis pe email ca sa le trimita mai departe.
Intr-adevar, mi-a dat si mie un ordin de plata cand am zis ca vreau sa achit unde scria suma in lei de plata (valabil 2 zile sau 3, nu mai stiu).Last edited by 77sky; 29 July 2018, 23:22.
Comment
-
Originally posted by abc View PostAdica de la 1 septembrie 2018 (cand se trece la Euro 6c) Logan 1.0 se scumpeste cu 600 euro iar Logan diesel (care devine blue dci) se scumpeste cu 1000 euro? Greu de crezut! In Franta Duster blue dci costa cu 150 euro mai mult decat Duster dci.Last edited by leutzul; 30 July 2018, 17:52.
Comment
-
Pentru ca de la 1 septembrie 2018 pentru masinile noi intra in vigoare norma de poluare Euro 6c care implica procedura de omologare WLTC World Light-Duty Test Cycles dar fara Real Driving Emissions (este "Voluntary Monitoring"). Anterior datei de 1 septembrie 2018 masinile noi trebuie sa respecte norma de poluare Euro 6b care implica procedura de omologare NEDC.
Comment
Comment