If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Apropo de japca, cand am ridicat-o mi-au dat-o cu cateva sute de mililitrii de benzina in rezervor. Am plecat de la dealer (meridian) pana acasa (1,1 km conform google maps- NU 11, CI 1,1) si cand am ajuns in fata blocului mi s-a oprit motorul ca nu mai aveam benzina.
Mai mi-au si zis ca am 3-4 litri in rezervor si ar fi bine sa trec pe la benzinarie cat de curand.
In sfarsit... Dupa "lupte seculare" cu cei de la Dacia, dupa caracterizari speciale realizate de Jonnie, acesta a reusit sa aiba in posesie masinuta.
Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi kilometri fara probleme.
Multumesc pt urarile de sanatate! :P
Daca nu o luam azi intram in greva! bateam cu polonicu` intr-o cratita in showroom! ii puneam sa mai scada 1000 de gulii din pret!
ma gandeam sa-i pun proiectoare de ceata...dar m-am linistit la aflarea scorului!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment