If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si la comanda mea VIN-ul e cu UU14SD in fata (doar e masina din stoc deci pe vechea omologare)
CHIAR NU STIE NIMENI CLAR DACA SE VOR PUTEA OMOLOGA ?!
In 3 sept fac un drum la Timisoara si ma duc direct la DRPCIV sa vad ce spun ei...ca deja ma ia cu tensiune...
Sper ca n-am dat degeaba avansul de 5 %...si sa nu raman si fara el...
M-am gandit sa merg in 3 sept la DRPCIV pt ca teoretic reglementarea e deja in vigoare(daca ma duc maine in 31.08 inca vor inmatricula cu siguranta si precis o sa-mi spuna ca de la 1 sept..."mai vedem"...)
Oricum ,daca pot retrage avansul si pot renunta la masina comandata si la Rabla2018 nu e nicio pierdere...MASINI O SA MAI FIE PE PIATA...
(si al meu 1.4 din 2005 inca se descurca...)
Am dat un mail săptămâna trecută la vocea clientului in legătură cu mașinile vechi din stoc care nu respecta noile reguli euro 6b, daca pot fi înmatriculate după 1 septembrie.
Pe scurt, mașinile vechi din stoc sunt înregistrate la RAR și nu va fi nicio problema cu înmatricularea lor după 1 septembrie.
Și referitor la programul rabla, in jur de 15 septembrie vor fi alocate fondurile.
Last edited by IancuMIC; 6 September 2018, 07:25.
Reason: Automerged Doublepost /stergere la cerere
Salut, un dealer din Bacău a spus ca s-a introdus filtru de particule în toba de eșapament ( fără întreținere) și de aici scumpirea. Cât a fi de adevarat?????
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment