De la 01.09.2018.
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by anduvirgil View PostSchimbare norme....
Scumpire în funcie de motor...observ ...+130 e SL Plus 1.0 i 80 E SL Plus 0.9
Trimis de pe al meu NEM-L21 folosind Tapatalk
Comment
-
Nu trebuie sa iti fie sila. Preturile le fac in functie de costuri, taxe si salarii. Problema principala e nivelul de castig in Romania. Normal cand castigi sot/sotie fiecare cate 2k lei pe luna e foarte, foarte greu, plus poate o rata la casa si 1-2 copii. Dar cand castiga fiecare cel putin un 5k pe luna, altfel sta discutia si altfel poti accesa niste credite.
Comment
-
Culmea e ca modelul Logan 2 este aproape de sfarsitul ciclului de viata, in principiu toamna 2019 ne putem astepta la lansarea noului model.
Comment
-
Last edited by abc; 7 September 2018, 07:27.
Comment
-
Noutatea fiind care 1.0 SCe are S&S de la lansare... dar nu pentru Romania
Apare la
"Post conducere
Gear Shift Indicator (GSI = indicator pentru shimbarea treptei de viteza)
Sistem Stop & Start si Functie Eco-mode
Directie asistata hidraulic
Luneta incalzita "Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Da, in link-ul de mai sus (valabil pentru nivelul de echipare Acces!) la detalii versiune, specificatii echipamente, post conducere, punctul 2. Este valabil si pentru alte nivele de echipare in combinatie cu motorizarea 1.0. Pana in prezent sistemul stop-start nu era disponibil in Romania in combinatie cu 1.0. Ca pe alte piete se putea...e alta poveste. Pentru clientul din Romania este ceva nou.
Inainte nu aparea aici (la post conducere). Au trecut aici dar au uitat sa modifice pagina principala. Urmeaza...
(Ieri am accesat site-ul Dacia de mai mult ori, initial nu mai apareau in configurator motoarele diesel, dupa cateva ore au aparut dci cu adblue. Site-ul nu se actualizeaza imediat. Daca te uiti cu atentie la Acces o sa vezi ca in poza din configurator nu are butuc la usa pasagerului. In realitate are...)Last edited by abc; 7 September 2018, 10:01.
Comment
-
Am accesat de 3-4 ori site-ul Dacia. Prima oara am vrut sa vad modificarile de dupa 1 septembrie. Cand am observat ca lipsesc ofertele diesel, am revenit sa aflu (din curiozitate) ce a aparut. In final am vazut diesel cu adblue si fara EDC/easy-r.
Nu schimb masina pentru ca: inca imi place, tin la ea, este intr-o stare excelenta, nu am bani pentru alta, pur si simplu nu are rost, este o masina simpla si buna.
Daca as schimba, stiu ce sa iau - nu trebuie sa aleg sau sa caut.
In functie de buget Duster Essential 1.6 4x2 sau Logan Acces, ambele bleu navy.
Comment
Comment