Originally posted by ciprs
View Post
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
-
Apropos de oferta de aici...
Adică în 7500 euro (1.0 sce) sunt incluse toate cele de mai jos?
- jante de oțel structurale de 16”
- Media NAV
- camera video pentru parcarea cu spatele
- Cruise Control cu limitator de viteză
Păi e foarte tare, oferta!
Ca fapt divers, eu am dat pe SL Plus, aceeași motorizare dar fără opționalele astea undeva la 7300 euro (bine, cu discount de vreo 500 euro, că se apropia prog. Rabla), dar totuși... Cine nu și-a luat Black & White, a fost naiv.
Comment
-
Originally posted by anditu View PostEu nu mi-am luat Black and White din mai multe motive, unul fiind semnalizarea pe aripa.
Originally posted by anduvirgil View PostDa, oferta de mai sus este best buy.. ..dar este valabila pană la 31.08.2018
Din punctul meu de vedere merită să dai bani în plus pe performațe motor decât echipare.Artificial intelligence is no match for natural stupidity.
Comment
-
Originally posted by Catalin S. View PostApropos de pont, ce i-ai luat, C O S T I?
Black & White cumva?
Trimis de pe al meu NEM-L21 folosind Tapatalk
Comment
-
-
Originally posted by C O S T I View PostDa. Mai poate exista o oferta mai buna? Si dealer-ul s-a mirat pentru ca astea nu sunt fabricate in 2017 ca diesel-ul si au o reducere mare. Si da oferta este valabila si acum in septembrie. Acum ca are grile normale si semnal in aripa nu ma deranjeaza pentru ca are in plus cotiera si camera spate.
Comment
-
Originally posted by abc View PostNu cumva sunt Euro 6b? Poate de aici vine reducerea. De ce sa nu cumparam Euro 6c? O alta situatie: eu nu as cumpara o masina in decembrie; mai bine mai astept inca vreo luna sau eventual chiar doua si o iau cu anul de fabricatie urmator. Nu-i inteleg pe cei care cumpara o masina noua fabricata in urma cu un an. Oricat de mare este reducerea n-as face asa, mai bine o iau (aproape) cheala. Optionalele sunt importante doar in masura in care sunt utile, in caz contrar aduc mai multe neplaceri, mai ales pe termen lung.
Comment
-
Originally posted by abc View PostDe ce sa nu cumparam Euro 6c?
O alta situatie: eu nu as cumpara o masina in decembrie; mai bine mai astept inca vreo luna sau eventual chiar doua si o iau cu anul de fabricatie urmator.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment