Originally posted by grigu32
View Post
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
-
Originally posted by vali2008 View PostSalutare!
Pana la urma, stiti daca oferta de pe site este valabila? Care teoretic a expirat le 31 aug insa este pe site.
Un amic a fost la un dealer si i-a dat alte oferte, mai scumpe decat cele de pe site.
Multumesc.Keep walking...
Comment
-
Este vorba de oferta mentionata si de colegi..
Comment
-
Originally posted by anduvirgil View Post1000 e pachetul 5 ani?!
Conform bonului de comanda la SL Plus 0.9 TCe am asa.
9110 pretul masinii + 300E MediaNav + 500E Pachet Intretinere si 200E Garantie Extinsa
Preturile sunt aproximative ca nu am la indemana hartia.
Comment
-
Eu am inteles ca 5 ani garantie gratuita si revizii gratuite se poate lua doar daca se aplica un credit(nu conteaza cati ani) .La plata cu "banii jos" oferta nu se aplica.Se poate cumpara in schimb garantie extinsa (asta am inteles din reprezentanta)
Comment
-
oferta cu intretinerea si garantia o am pt ca am facut un credit. o sa dau vreo 3000 de euro + sper avans la masina si dobanda era cea mai mica daca alegeam varianta asta. plus ca imi convine sa nu am treaba 5 ani de acum inainte si sa bag numa benzina in ea.Semințele acelaș gust are.
Comment
-
Contractul asta de intretinere costa 586 euro TVA inclus, iar pachetul de garantie extinsa pana la 5 ani costa 183.46 euro TVA inclus.
Originally posted by radiantm View PostEu am inteles ca 5 ani garantie gratuita si revizii gratuite se poate lua doar daca se aplica un credit(nu conteaza cati ani) .La plata cu "banii jos" oferta nu se aplica.Se poate cumpara in schimb garantie extinsa (asta am inteles din reprezentanta)
Codul serviciului pt intretinere este CI6010Last edited by 77sky; 17 September 2018, 14:38.Artificial intelligence is no match for natural stupidity.
Comment
-
De azi s-a dat drumul la Rabla, m-au sunat mai devreme de la Dacoserv sa vin sa platesc tichetul.
Comment
Comment