Eu nu mai schimb nimic
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
-
Am corectat eu pentru cei ce nu știu încă
Originally posted by DragosPascal View PostCred totusi ca SL Prestige Plus este mai ok decat B&W:
+bandouri laterale = prinse cu cleme, adică găuri în tablă
+semnalizare in oglinzi (totusi oglinzile la B&W sunt mai frumusele) = mai ales cînd spargi o lampă 37euro
+ace bord galbene (la B&W cele rosii, clasice) = o prostie*
+culoarea display-ului alba (la B&W clasicul portocaliu; aici sper totusi sa ma insel, nu sunt sigur pe informatie) = a2a prostie*
+aeratoare centrale patrate (la B&W sunt tot cele rotunde, dar zona care inglobeaza tableta are un mic model, asemanator cu cel al oglinzilor) = a3a prostie, nu poți opri deloc fluxul de aer
-tapiteria (la B&W e ceva diferit, dar nu pot zice neaparat ca sunt mai placute) = la fel de proastă, dar mai proastă ca cea de X52ph1
-capacele (sunt mult mai atragatoare la B&W, si singurul lucru pe care l-am luat in calcul cand am ales-o in detrimentul unui SL Prestige; mi se pare ca schimba mult imaginea masinii) = când vei vedea cât costă un capac, te lecuiești
-e mai comuna ca aspect, nu se diferentiaza de Prestige, dar totusi gasesti mai multe informatii despre ea
Sunt detalii "de moft", dar pe care le-am observat dupa ce am plasat comanda.
Mi-ar fi placut sa fi facut cineva aceasta lista cu diferente inainte de a ma hotari.
SL Plus are cod de Ambiance(E1), greșit e Ambiance + AC + proiectoare dar la preț promo
SL Prestige Plus are cod de Prestige(E3), greșit, e Laureate(E2) cu de toate dar la preț promo
B&W = e echipare, cum a fost Seria Limitată 10ani
E3 nu se fabrică în RomâniaPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostAm corectat eu pentru cei ce nu știu încă
La mine la SL Plus am si acum vreo 10 cm de bandou dezlipit... Sper sa nu afecteze cu ceva in timp.
Comment
-
-
Originally posted by t0rquemada View PostAm corectat eu pentru cei ce nu tiu înc
*o s vezi la primul drum noaptea i la primul drum ziua prin umbr
E3 nu se fabric în România
Trimis de pe al meu NEM-L21 folosind Tapatalk
Comment
-
Fiind culoarea mai calda are sens ce spui, chiar nu ma gandeam ca la albul de la Prestige poate fi deranjant noaptea
Comment
-
A aparut pe Clio motor 0.9 TCe de 75 cp, detaliile de pe configuratorul Renault.ro :
Comment
Comment