Salut. La mine a durat cam 11-12 zile sa primesc raspunsul, la dacoserv salaj.
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by dizy82 View PostSalut. Am facut demersurile pt un Logan nou la dealerul Dacoserv. Am facut actele pt credit de mai mult de o saptamana. Are cineva idee cat dureaza de obicei acest pas?
Mentionez ca prin Banca era fara asigurare de somaj, viata sau alte chestii. Credit de nevoi personale. Pt credit auto mi-a fost comunicat ca trebuie sa fac Casco la Grupama (aici vorbesc de Banca Transilvania)Artificial intelligence is no match for natural stupidity.
Comment
-
Aveti grija ca in unele contracte de la unele banci este trecut undeva la subsolul paginilor, scris cu litere extrem de mici, ca daca roborul creste foarte, foarte mult (este trecut un prag care pare urias dar la care in anumite situatii se poate ajunge) atunci se mareste (substantial) acea rata asa zis fixa. Pe de alta parte la toate creditele cu rata fixa in primele rate ponderea mai mare o are dobanda iar in ultimele rate ponderea mai mare o are creditul ce trebuie rambursat. Este normal sa fie. Altfel spus dupa ce platesti jumatate din ratele unui credit cu rate fixe constati ca ai platit foarte putin din creditul luat, sa zicem doar un sfert, restul a fost dobanda. Practic ca sa platesti cea mai mare parte a creditului luat trebuie sa achiti ultima jumatate din numar total de rate stabilit. In plus plata anticipata se poate face doar dupa un anumit numar de ani si chiar poti sa platesti o penalizare pentru o eventuala plata anticipata (pentru ca banca nu mai ia bani pe dobanda).
Comment
-
Originally posted by abc View PostPe de alta parte la toate creditele cu rata fixa in primele rate ponderea mai mare o are dobanda iar in ultimele rate ponderea mai mare o are creditul ce trebuie rambursat.
Ma repet, aici strict in cazul Dacia, cu alte banci?........... nici nu vreau sa imi imaginez.Artificial intelligence is no match for natural stupidity.
Comment
-
Originally posted by f_vladut View PostA mai comandat cineva Logan B&W 1.0SCE din oferta de pe site? Daca da, cand ati comandat si cand v-a fost livrata (daca v-a fost livrata pana acum)?
Multumesc
Trimis de pe al meu NEM-L21 folosind Tapatalk
Comment
-
Raspunsul primit de la Vocea Clientului, in legatura cu livrarile versiunilor dCi blue.Attached FilesLast edited by 77sky; 13 November 2018, 18:49.
Comment
-
Mai știe cineva ceva nou despre livrărirle de dCi Blue?
Eu am vorbit la Vocea Clientului, și, în același apel, mi-a zis 2 lucruri care se bat cap în cap, întâi a zis că vor face tot posibilul ca într-o săptămână să am mașina (săptămână care a trecut, apropo), dar mai departe în discuție când am întrebat-o, din experiența ei, dacă s-au mai întâmplat blocaje "fără drept de comercializare" (cum e a mea) mi-a zis că, să nu mă mintă, trebuie să recunoască că sunt și oameni care au comandat în august, și li s-a blocat mașina "fără drept de comercializare" din septembrie și încă așteaptă, deci blocaj de 2 luni.
Ce să mai zic eu cu 2 săptămâni..."Work like a captain, play like a pirate!"
Comment
Comment