Anul trecut (cand s-a modificat norma de poluare tot la 1 septembrie) unii se plangeau aici pe forum ca au avut dificultati la inscrierea masinii.
Am comandat masina (depus avans de 5% LoganB&W din stoc) prin 23-27 august 2018.Cei de la Dacia m-au asigurat ca nu vor fi probleme ... , dar eu nu si nu....N-am prea fost convins.In definitiv erau 10000 euro platiti cash...E obligatoriu (daca nu sa-ti faci probleme)macar sa-ti pui niste intrebari...
1) Am pierdut o zi la DRPCIV TM unde n-am rezolvat nimic.''Lasa domne' ca se va gasi o rezolvare si pt asta...'' asta e cam tot ce au putut sa-mi spuna !!!!
2) Ca sa nu mai pierd o zi la RAR , m-am gandit sa trimit un mail la RAR Timisoara(la cat au de lucru nu speram sa raspunda prea repede...)
Raspunsul a venit in 15 minute clar si concis cred ca direct de la seful reprezentantei RAR TM (toata stima pt omu' de acolo !!-pe care jur ca nu-l cunosc....)
POSTEZ DIN NOU RASPUNSUL DE LA RAR .Daca legislatia nu s-a modificat radical fata de aug/sept 2018 atunci>>>>>
Autovehiculul dvs. figureaza in baza de date RAR cu CIV emis anterior datei de 01.09.2018 , aflandu-se in sfarsit de serie comunicat de producator la poz.1112 si in cazul in care vi se refuza inmatricularea de catre DRPCIV va rugam sa va prezentati la orice reprezentanta RAR in vederea completarii cartii de identitate cu un text specific cazului in care va aflati dvs. Completarea mentiunii in CIV se face fara programare, fara identificarea autoturismului cu achitarea taxei aferente (aprox.37 lei).
Comment