Da....eu la rent a car din constanta, m.a sunat maine sa merg sa dau avansul. 5% si de luni s.at putea da duc si masina..am dosar facut tot....
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Ieri am fost si am vorbit cu agentu de la dacia...si mi-a spus sa merg maine, adica luni sa merg sa platesc 2500 de roni avans la banca! l-am sunat dupa aceea sa il intreb comanda masinii se va face in momentul cand duc pe cea veche la rabla sau luni, si mi-a spus ca luni si nu a putut sa imi dea un termen exact cand va veni...a zis ca de regula o luna sau mai putin de o luna! acum astept sa dea verdictu' astia cu rabla, din ce am inteles de pe 10 se va da drumul! acum sa speram!
Comment
-
Dacă faci mulţi kilometri pe an şi măcar jumătate dintre ei în regim Extraurban, atunci ai făcut o alegere foarte bună!
După ce intri în posesia maşinii, te aşteptăm să o prezinţi cu lux de amănunte la My Ride!
Baftă şi ..., aşteptare uşoară!
Comment
-
maine ma duc sa dau si eu comanda la un stepway. Nu inteleg de ce nu am fost anuntat de cei de la dealer mai din timp ca pot sa o comand inainte sa inceapa rabla. Noroc cu forumul. Mersi de luminare ca altfel mai asteptam mult si binesigpic
Comment
-
De azi am rezolvat oficial...masina o au pe stoc, dar dureaza procedura rabla dar a zis ca pana pe 1 mai daca merg lucrurile bine s-ar putea sa o acasa! azi m-am suit si eu intr-un logan si efectiv am fost incantat chiar mi-a placut pozitia la volan , comoditatea....materialele plastice trebuiau mai imbunatatie dar la pretul asta eu zic ca e acceptabil
Comment
-
Da, mi-a confirmat si mie dealerul. Maine dimineata merg la dealer cu omul care imi va ceda tichetul ca sa semnam actele.Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
Comment