masina a fost comandata azi la mine...dar a zis ca dureaza ceva ca trebuie trimis dosaru la ministerul mediului sau asa ceva si dupa sa primeasca raspuns! si dureaza 4-5 zile asta, dupa mai dureaza 2-3 zile pana vine masina , etc...a zis ca totul depinde de astia cu "RABLA" !
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
- pana mea ca eu nu mai inteleg nimic. Sa puna acolo pe site-u lor oficial (al ministerului) ca incepe. Pe de alta parte cica au un stepway in stoc. oare sa il iau pe ala sau sa astept alta noua? O fi fost de test-driveuri? acum doua saptamani cand am fost la ei tin minte ca nu aveau nicio masina. nu stiu ce sa fac. Daca se merita sa astept, sau daca risc ca iau una deja de acolosigpic
Comment
-
Originally posted by pilifida View Post- pana mea ca eu nu mai inteleg nimic. Sa puna acolo pe site-u lor oficial (al ministerului) ca incepe. Pe de alta parte cica au un stepway in stoc. oare sa il iau pe ala sau sa astept alta noua? O fi fost de test-driveuri? acum doua saptamani cand am fost la ei tin minte ca nu aveau nicio masina. nu stiu ce sa fac. Daca se merita sa astept, sau daca risc ca iau una deja de acolo
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
-
m au anuntat sa merg maine cu actele masinii vechi la ei,sa demaram procedura
eu unul am gasit ca au pe stoc o masina identica cu ce am comandat eu ,adica un laureat alb ,de 1.2, fara alte optionale,asa ca o voi lua pe aceasta ,nu vad care ar fi diferenta daca as astepta una comandata de mine din fabrica, spre deosebire de asta care e pe stoc de 3 saptamani, decat ca o voi ridica mai repede cu vreo luna
in rest nu cred sa fie vreo problema (sper)
Comment
-
Nu exista nici o diferenta intre pe stoc si comanda. Si eu am luat una care era pe stoc de 2 zile ca nu vroiam sa astept o luna si jumatate pana sa vina aceeasi masina care o vroiam, dar gris platine.
La stoc e doar posibilitatea sa nu gasesti configuratia ce o doresti tu.
Comment
Comment