Ce varianta ai luat si cu ce motorizare?
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
El a ales 0.9 Tce - laureat cu de toate mai putin piele. ... si din cate imi amintesc a ales culoarea rosie. (si fara cotiera ca asta inca nu se poate comanda) -- eu unul am comandat-o separat si nici pana acum nu a ajuns in reprezentanta.
Revin cu detalii si eu ceva mai tarziu dupa ce ridic masina.
Merci
Comment
-
epuref, s-o stapanesti sanatos si fara incidente!
Am rugamintea la tine, ca daca vrei sa-ti prezinti masina, sa deschizi un topic pe sectiunea "My ride", iar acesta sa ramana strict pentru discutii privind termenele de livrare, in functie de zona, reprezentantul local, dotari, motorizare etc. Multumesc pentru intelegere!If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
-
Originally posted by ciprs View PostSa o stapanesti sanatos! Te asteptam la my ride cat mai curand si cu cat mai multe poze
Edit: se pare ca mi-ai luat-o inainte cu un minut )))sigpic
Comment
-
Originally posted by mariusnicolae View PostFace ca un diesel.......oare s-o fi pastrat "zgomotul tehnologic" de ambreiaj valeo si la noul model?
Ai incercat sa apesi ambreiajul sa vezi daca dispare?
Sau sa te uiti cu atentie in compartimentul motor daca nu e ceva slabit, un furtun, o conducta care atinge pe undeva?sigpic
Comment
-
In 2010 cand s-a montat pentru prima oara 1,2 TSI pe O2 FL mai toti utilizatorii raportau zgomote de genul "tacanit de diesel" . Acolo rezolvarea a fost prin indepartarea unui furtun de vasul de expansiune care trecea foarte aproape de acesta. Furtunul acela intra in pompa de benzina de inalta presiune de pe motor iar in dreptul vasului de expansiune avea un inel de plastic iar in functionare cand furtunul se incalzea si de la vibratiile motorului atingea in vasul de expansiune si scotea acel "tacanit".
Comment
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostCred ca este priza de ambreiaj, cum calca ambreiajul dispare, acest zgomot se datoreaza faptului ca priza de ambreiaj nu mai intra in vibrochen si deci nu se mai centreaza cum trebuie. Motivul pentru care au facut treaba asta, adica au scurtat priza de ambreiaj a fost economia, adica au facut o economie de 10 cm dintr-o tija de metal. Pacat, pentru ca suna urat.Last edited by epuref; 18 December 2012, 14:33.
Comment
Comment