Să fie într-un ceas bun!
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
A venit....era intr-un colt al firmei dealerului,stanjenit si retras,ma astepta asa cum eu l-am asteptat cam o luna si ceva.Pe 11.04.2014 am comandat masina.A venit pe 16.05.2015,ora 17.Frumos,silentios,cam somnoros la drum dar nou,econom si ascultator.Laureate,gri platine,motor 1.2 16 v.La 90 km/h am undeva la 2500-2700 turatii.Incerc sa nu sar 3000.Deocamdata e O.K.Buna dimineata.
Comment
-
Originally posted by mimmo View PostA venit....era intr-un colt al firmei dealerului,stanjenit si retras,ma astepta asa cum eu l-am asteptat cam o luna si ceva.Pe 11.04.2014 am comandat masina.A venit pe 16.05.2015,ora 17.Frumos,silentios,cam somnoros la drum dar nou,econom si ascultator.Laureate,gri platine,motor 1.2 16 v.La 90 km/h am undeva la 2500-2700 turatii.Incerc sa nu sar 3000.Deocamdata e O.K.Buna dimineata.
Comment
-
Astazi mi-a venit si mie masina - Logan Ambiance 0.9 tce.
Comanda data pe data de 14.04.14, livrata astazi 26.05.14.
Am o mare rugaminte( va rog sa ma scuzati ca e offtopic) : cine ma poate ajuta cu schita pentru montajul unei cotiere originale de logan II - cea fara loc de depozitare.
Cotiera ce urmeaza sa o primesc nu are nici suruburile de prindere - poate sa-mi spuna cineva de cate am nevoie si ce marime.
Va multumesc pt. ajutor si ne revedem pe My Ride in curand.
Comment
-
Originally posted by gold4all View PostAre cineva idee daca se poate schimba comanda dupa ce ai facut-o deja? M-ar interesa sa schimb de pe Logan pe Logan MCV.
Originally posted by fdr_ro View PostPrin programul rabla nu mege sigur pentru ca am incercat eu sa schimb din Ambiance in Laureate.
E drept ca nu era comandat efectiv ci doar era "rezervat" atunci cand am predat voucherul apoi dupa cateva zile am revenit si am facut comanda finala pentru Laureat"Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Comment
Comment