If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dupa doua luni si jumatate de asteptare a ajuns si MCV-ul meu. Este modelul Ambiance si a venit cu consola centrala fara contur cu aspect de crom satinat chiar daca in descriere apare cu asa ceva.
Echipamente Logan MCV Ambiance:
Contur consolă centrală, indicatoare, aeratoare cu aspect crom satinat.
Asta a fost explicatia pentru care nu am primit masina astazi...numai pot de nervi..
In showroom nu erau mai mult de maxim 20 de persoane,bataie de joc maxima fata de clienti
Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Orientarea faţă de client ar fi trebuit să primeze şi livrarea făcută fără niciun fel de comentarii.
P.S După ce ridici maşina poţi să le spui că ar fi păcat ca reviziile obligatorii în perioada de garanţie să le faci la ei în reprezentanţă. Nu de alta, dar poate sunt ocupaţi să răspundă solicitărilor telefonice şi nu au suficient timp de clienţii existenţi.
orientarea fata de client "0" te vrajesc pana scoti banu si achitii si porma
bataie de joc asta fac cu clientii
nu ca,am avut o parere "buna"despre acest dealer am avut probleme si acum 9 ani cu el cand am vrut sa cumpar un logan ph1 si am fugit de acolo in militari unde in 5 zile am avut masina prin banca ( tinand cont ca abia a aparuse atunci Dci-ul .....)
morala:
nu achita inainte ...........
Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Unde vrei sa faci reclamatia ?! la vocea clientului e deja "fassss" am trimis eu de miercuri pana sambata inclusiv si dimineta si seara si am primi un singur raspuns (scris)in reste doar telefonic
le este frica sa raspunda in scris....
Magarie pe fata, oricum maine la ora 8.00 sunt pe capu' lor..
Astazi a intrat si MCV-ul meu Laureate 0.9 in productie. Comanda si avans platit pe 28.05.2014, data estimata de livarare la dealer 08.08.2014. Deci se pare ca pana la urma o sa ajunga saptamana viitoare, deci cam cu doua saptamani mai devreme.
Cred ca saptamana asta o sa treaca cel mai greu din toata perioada de pana acum.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment