Originally posted by dangun03
View Post
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Salut,
Pe 08.07.2014 am dat si eu comanda de un Logan Laureate 1.5dci 90CP, culoare bleu persan, pachet securite si garantie extinsa. Pret total 12208 euro, din care se va scade valoarea tichetului rabla.
Termenul de livrare aproximativ comunicat de dealer este 20.09.2014.
Si ca un bonus, pe bonul de comanda la optionale este trecut si sistem de monitorizare presiune pneuri. Nici dealerul nu stia prea multe, cica ar fi o optiune noua.
Nu stiu daca am voie sa spun, comanda a fost data la Auto Cobalcescu.
Comment
-
Mersi!
Da, si mie mi se pare putin cam SF. Ma intreb cum te avertizeaza, ca din ce am vazut, pe bord nu este niciun martor pentru asta si nu cred ca au schimbat bordul, adica sa mai bage un beculet. Sau poate afiseaza pe display ceva...cine stie. Vom vedea la livrare.
Comment
-
O fi cadou o pompa de picior cu manometru si ii zic ei pompos "sistem monitorizare presiune pneuri". Adica cand ai chef te dai jos din masina si iti monitorizezi presiunea.
Chiar sunt curios care ii faza, ne tii tu la curent cand primesti masina.Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
-
Originally posted by epuru View PostO fi cadou o pompa de picior cu manometru si ii zic ei pompos "sistem monitorizare presiune pneuri". Adica cand ai chef te dai jos din masina si iti monitorizezi presiunea.
Chiar sunt curios care ii faza, ne tii tu la curent cand primesti masina.sigpic
Comment
-
-
Comment
-
Logan Ambiance ( BEIGE CENDRE ) 1.2 16v + GPL termen livrare luna septembrie ... + sistemul TPMS (tire-pressure monitor system) ..ce nu mi se pare corect chiar daca am butelia de gaz ... e faptul ca nu primesc roata de rezerva aceasta fiind inlocuita de un kit pt pana .....ceva nou e faptul ca nu o sa mai fie consola masinii in doua culori ...consoala o sa fie toata de culoare neagra..nu se mai face in doua culori pe comanda ...Last edited by mihaimmn; 17 July 2014, 00:22.sigpic
Comment
Comment