Ai incercat la mai multe reprezentante? eu am primit termen de 1 saptamana...respectiv 2,5 luni!
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by mihaimmn View Postcomanda in data de 17 iulie 2014 .. logan 1.2 + GPL / Ambiance , culoare beige cendre .. termen de livrare 17 - 22 octombrie 2014 ..desi initial termenul a fost 17 septembrie ....Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View PostDa TCe,dar si culoarea a fost de vina..cica..beige..Daca alegeam altceva venea mai devreme.
Comment
-
Mi-a ajuns şi mie ieri maşinuţa. Logan 1.2 16V, Ambiance, alb. Achitat avans pe 30 septembrie. M-a anunţat că durează ceva, pentru că modelul ăsta nu e prea vândut, aşa că n-a fost posibilitatea să găsească unul a cărui comandă nu a mai fost dusă la sfârşit.
Mi-au mai spus la reprezentanţă că la modelele Acces şi Laureate se mişcă mai repede treaba, fiind cele mai populare.
Comment
-
...hmmm ," Ambiansul " l-am comandat pe 5 mai si l-am primit pe 19 iunie , cu o mica intarziere (asa mi s-a spus) datorita doleantelor mele in ce priveste bancheta rabatabila si proiectoarele ceata
...exact o luna si jumatate , banuiesc ca este termenul "general" de asteptare .
Comment
Comment