If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Reducere 300 euro si inca un an garantie este buna oferta
7839 ambiance standard, sau cu ceva optionale?
Parca la ambiance se mai putea pune ac, proiectoare ceata, si vopsea- dar nu este cazul, daca zici ca este alba masinuta
Nu stiu daca la ambiance se poate pune navigatie, sau pachetul securite
Am scris si ceva mai sus ca e doar Ambiance fara alte optionale.
La ambiance se poate adauga (cf configuratorului dacia) doar AC si/sau proiectoare ceata.
Atentie....Ambiance nu are filtru habitaclu si este destul de greu sa montezi dupa.......pt red prafului o sa fii obligat sa pui filtru de hota pe grila, asa am facut eu, alta solutie conv nu am gasit.
Ambiance îmi pare o varianta de echipare foarte corecta. Inițial, eram si eu hotărât sa comand acesta versiune. Unele chestii mai pot fi puse ulterior, iar de altele te poți lipsi fara probleme.
Atentie....Ambiance nu are filtru habitaclu si este destul de greu sa montezi dupa.......pt red prafului o sa fii obligat sa pui filtru de hota pe grila, asa am facut eu, alta solutie conv nu am gasit.
Cumperi capac si decupezi aeroterma. E mai scumpa, stiu, dar este o varianta.
Pe mine nu ma intereseaza filtru acesta.
Masina nu o conduc eu.
Sunt ok si dotarile la ambiance, doar ca eu am avut loganul anterior fara aer, tot luat de nou,era preferance, avea tot ce aveam nevoie inafara de aer, si am zis ca fara aer eu nu mai cumpar
5 veri fara ac in bucuresti, si la drum lung este crima
As fi cumparat chiar acces, daca puteam sa i pun aer ca si optional
Asa intre un ambiance cu aer luat ca optiune, si un laureat, a fost o diferenta destul de mica
Variantele de masini sunt gandite de producator, in ideea de a nu putea sa ti cumperi cea mai ieftina varianta la care sa poti pune aer
Cica de luni incep sa produca sarete cu motor euro 6. La reprezentanta spuneau ca va fi tot 1.2 ...nu stiau de motor de 1 litru. Livrarea la saretele cu E6 va fi de cca 1-1,5 luni si + 100€.
Astea E5 din stoc...si ca e stoc berechet!
Ştirile de ultimă oră, disponibile online. Mediafax.ro iti ofera ştiri interne si externe în timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport
Aytreciclare.ro autorizata RAR,POLITIE,MEDIU ofera servicii de colectare,valorificare,reciclare deseuri,eliberam certificat distrugere/radiere auto,stoc piese dezmembrari auto,cel mai bun pret de pe piata,cantarire si transport gratuit,plata cash,OP
Bucuresti si Ilfov .....la remat sud este tot gratuit dar trebuie sa astepti dupa programare.
M-a sunat biroul de vanzari
Luni sa se prezinte proprietarul rablei cu copii legalizate dupa talon si carte si ne spune ce sa scrie pe hartia de la primarie
Maine ma duc sa duc actele rablei la dealar pentru ca luni nu am timp (am fost azi la dealar).Luni o sa primeasca parola de la programul PSIPAN dealaru.Am scos 2 certifiate fiscale pe unu scrie PSIPAN 2015 si pe al doilea Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national 2015 .Asa a zis dealaru ca sa scot cu denumire diferita sa fie sigur ca nu ma pune pe drum (doua exmplare certificat fiscal a costata 4 lei ).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment