If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu am depus dosaru de rabla joia trecuta (datele au fost introduse in sistem tot atunci) ... pana acum nimic deapre validare. La mine nu e graba asa mare pt ca masina abia ce va fi produsa spatamana asta.
Tot nu au ajuns banii in contul lor si au fost trimisi de 100 de ori , ieri am trimis iar , de pe un alt cont , nimic pana acum . Am trimis si copia ordinului de plata , dar tot nimic .
Am inteles ca nu le-au intrat banii de la mediu , mai trebuie asteptat .
De validare nu are rost sa vorbesc .
Posibil sa anulam comanda daca nu avem masina pana vineri 18:00 . Este de tot rasul ..
Salut! E cam ciudata treaba! Mie mi s-au confirmat platile in termen de cateva ore! Iar validarea dosarului s-a facut in aprox. 6 zile!
Asa ca maine sau poimaine voi intra in posesia masinii!
Ieri, am fost la dealer sa duc actele pentru programul rabla si sa dau comanda pentru un logan 0.9 tce.
Azi m-a sunat dealerul sa-mi propuna 2 variante de echipare pe care le poate aduce in 5 zile, pe care le-am refuzat.
Mi-a zis atunci ca se da comanda la farbica si voi avea masina pe finalul lui iunie, cu motorizare euro 6!
Mi-a spus ca motor euro 5 nu mai poate aduce pentru o comanda nou.
In principiu sunt entuziasmat ca va fi un motor mai eco-friendly dar sunt curios daca stie cineva care sunt diferentele fata de motorizarea euro 5. Adica, au modificat motorul in sine sau doar "ceva" pe partea de evacuare?
Si daca este modificat motorul, risc ceva cumparand un motor oarecum "proaspat" pe piata?
Cum este cazul meu , cu avansul transferat iar ( ieri ), actele rablei de la inceputul saptamanii trecute , masina in parcare ...am vreo sansa sa o ridic vineri ?
Validarea asta se face in "zeci de zile" ? Daca am terminat cu toate actele si avansul sa zicem ca intra maine dimineata ... Sau trebuie sa intre avansul si apoi pot sa stau la "coada" pt validare ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment