Adica platisem avansul de 5% atunci cand am facut comanda initiala. Apoi cand am depus dosarul cu rabla am facut o cerere de rambursare a avansului! In ziua cand s-a validat dosarul m-a anuntat dealerul sa platesc din nou avansul!
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
La BRD am platit avansul . Ieri dimineata , astazi am trimis si ordinul de plata ..poate ajuta . Astazi clar nu ma mai suna nimeni , maine la fel imi este greu sa cred ca se rezolva ceva ... Am ramas si fara masina de aprox 10 zile ..
DannyMC si dosarul in cat timp sa validat ? Deci dosarul se poate valida si fara avans ? Noi am platit avansul a doua oara ieri la prima ora .Last edited by ROARMY; 13 May 2015, 18:40.
Comment
-
La mine a fost in felu urmator :
-Luni(27aprilie)am dus actele rablei si mia stornat primu avans.
-Marti(28aprilie)am primit aprobarea de la mediu
-Luni(4mai)am platit iara avansu , am dus rabla la remat si am radiat masina.
-Marti(5mai) la ora 8.15 am dus actele la dealar si la ora 12.30 ma sunat dealaru sa platesc restu de bani....am platit la ora 13 am suant la dealar si mia zis la ce ora vreau sa ridic masina .
-Miercuri(6mai) la ora 13 am ridicat masina
Comment
-
Eu nu inteleg , de ce merge atat de greu validarea !?!? Si acum, dupa ce "toata" lumea si-a dus demult rabla si s-au terminat "cozile" . . .
Spuneti-mi si mie ,asteptarea validarii cand poate incepe ? Dupa ce duci ultimele acte legate de rabla ? Am inteles bine ? Asta insemna ca astept de 9 zile validarea din care 7 lucratoare ...
Mai este cineva in situatia asta ? Ce spune dealer'ul ?
Comment
-
Maine este vineri , nu cred ca se derajeza nimeni , sambata, nu mai zic .. Poate saptamana viitoare
Dupa cum era de asteptat nu a dat nici un semn dealerul , maine cred ca este imposibil chiar daca lucreaza . miercuri se fac doua sapt de cand asteptam validarea . chiar asa , nu se poate face nimic ? Programul rabla este inceput , majoritatea au "luat" banii .. de ce s-ar opri acum ...?
Comment
Comment