Atunci sa o stapanesti sanatos!!
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Achizitie Logan Laureate 1.5dci 90CP
Povestea a inceput pe 30.03.2015 cu achitarea avasului de 5% pentru noua masina, un Logan Laureate 1.5dci, 90CP. Sunt din Constanta, insa am preferat sa lucrez cu dealer-ul din Tulcea prin e-mail si telefonic. Dupa achitarea avansului am asteptat inceperea programului Rabla si intre timp fabricarea masinii. Pe 5 mai am obtinut certificatul fiscal, copiile legalizate pentru Matizul care, din pacate a trebuit sa dispara. Multumita lui maryurs24 (Inca o data, MULTUMESC!) am aflat ca masina a iesit din fabricatie pe 06.05.2015 si urma sa ajunga la dealer in Tulcea. Pe 13.05.2015 dealer-ul a facut inscrierea in program, Dacia a stornat primul avans, iar pe 14.05 am platit din nou avansul, de data aceasta pe oferta cu programul Rabla. Pe 15.05 (vineri) dealer-ul mi-a trimis Nota de inscriere, pe 18.05 (luni) am dus vechea masina la Remat, pe 19.05 am obtinut Certificatul de radiere de la Politie. Pe 20.05 am platit diferenta, am incheiat CASCO si RCA iar azi, 21.05.2015 in jurul orelor 11 am incheiat toate formalitatile privind predarea autoturismului. A urmat primul drum de la reprezentanta din Tulcea pana la domiciliul din Constanta. Pana acum foarte multumit atat de cum s-au miscat lucrurile la reprezentanta din Tulcea dar si extrem de incantat de masina.
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View PostMultzam Nelutu!
@ctropett...ce te-a determinat sa nu iei masina de la reprezentanta din CT?
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View PostEu anu` trecut intrebasem la Ct...si mi-a zis ca e obligatoriu sa fac rca la ei. si le-am dat cu sictir!
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View PostNu...cam o saptamana a durat toata tevatura.
Multzam!
Sent from mobile
Sper sa apuc sa ridic masin astazi
Merci.
Comment
-
Va salut,
Sunt nou pe forum (ca activitate) si vroiam sa intreb colegii care au dat comanda de masina din CT daca au primit masina. Este a 9-a zi din 10 si este in transport de 5 zile. Oare domnii care le livreaza fac inconjurul tarii sau au ramas fara motorina?
Sunt foarte curios sa stiu daca si-a primit cineva masina in ultima saptamana (in special daca este cineva din CT).
Va multumesc.
Comment
-
Comment