If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
De la jumatatea lui Martie e gata masinuta mea. Treaba nasoala e ca nu ma primit nici pana in ziua de azi bonul de comanda (cel care sa includa si tichetul rabla) ... pt a plati avansul de 5% . Nici nu stiu ce sa mai cred .... mai ales ca eu pe 3 plec o saptamana ....... deci parca o vad in parcare dupa ce vin din concediu )))
Eu am sunat. Ca nici pe mine nu ma sunau. Asa de solicitati erau ca nici nu mai stiau pe cinr au anuntat si pe cine nu. Acum 1-2 saptamani asa o sa fie. S-au steans prea multe dosare. Deh...guvernul a amanat prea mult
In cazul asta luni cred ca ii fac o vizita . Eu la telefon deabea daca pot sa o intreb ceva .... pt ca îmi spune ca are mult de treaba .... maine o las poate poate imi trimite bonul "vietii" ... Offf daca il ascultam eu pe tata cand a zis: hai sa o luam daca tot nu ne mai incadram in porgram .... acum aveam masina de ceva vreme ....
Eu maine la cel tarziu 10 sunt acolo la ei sa vad ce au mai facut si o sa insist pana o sa inceapa ceva... @andu_4all unde ai tu masina in Bucuresti, la ce dealer? Eu o am la Adras pe str. Brasov Sector 6...
Continental e pe jantele pe 16. Pe cele pe 15 e Goodyear. Eu am avut Goodyear pe cea din 2012 și m-au ținut 120.000km. Cea de acum vine cu Continental.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment