Corectează telefonul aiurea.
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Sa intelegem ca, in conceptia Dacia, masinile cu GPL OEM nu fac pana niciodata?!
Mai mare prostie ca asta nici ca am auzit!!
Sau, masinile cu kit de pana si fara roata de rezerva, nu au oare cric??
Kit de pana ai primit?Last edited by claudius_log; 2 October 2016, 23:36.
Comment
-
Ti-a pus GPL pe mașină, dar ti-a tăiat în alta parte.
Daca vrei, cumperi o roata si o tii in portbagaj. N-au stiut ca preferi un portbagaj pe jumatate dar cu roata de rezerva.
(auzi... au pus GPL si au taiat roata de rezerva ).Last edited by Fanez; 2 October 2016, 23:48.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostManualul e de decor(oare la ce se folosește cheia de roți dacă nu avem cric?!!):
Originally posted by claudius_log View PostKit de pana ai primit?
Comment
-
Cum spuneam manualul e de decor. Inelul de remorcare se însurubează/deșurubează doar folosind cheia de roți, aia inutilă dacă nu ai cric. Oricum la șuruburile roților strânse la cuplu corect cheia aia e inutilăPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
O asemenea cheie nu au nici macar vulcanizarile (poate doar cateva).Manualul nu este de decor dar sa fim seriosi nimeni nu retine tot ce scrie acolo chiar daca citeste foarte atent.Tu poate lucrezi in domeniu, si de asta anumite lucruri ti se par banale, numai ca pt alte persoane nu este chiar asa. De 15 ani de cand am masina niciodata nu am avut nevoie sa fiu remorcat de exemplu.
Comment
-
Originally posted by claudius_log View Post...
Si cricul ala vine in lateralul masinii la MCV, n-are treaba cu rezervorul de GPL care e in locul rotii de rezerva, nu-l incomodeaza cu nimic.
Originally posted by Fanez View PostTi-a pus GPL, ti-a lasat portbagajul la marimea lui, rezervorul de GPL e in locasul rotii de rezerva, nu mai era loc si pentru roata ...N-au stiut ca preferi un portbagaj pe jumatate dar cu roata de rezerva...Last edited by Fanez; 3 October 2016, 10:31.
Comment
-
Originally posted by bitz View PostAm dat comanda pe 19.07 (avansul), pe 21.09 e data fabricatiei, pe 26.09 a fost facturata si pe 30.09 era la dealer. E vorba despre MCV Laureate cu GPL. Am ramas cu o nelamurire: nu mi-au dat cric. Motivul: e cu GPL. Probabil cheia de roti se foloseste pentru altceva, doar e cu GPL... A mai patit cineva asa? (scuze pt offtopic, ma gandeam sa nu mai deschid un topic doar pt un cric...)sigpic
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostCum spuneam manualul e de decor. Inelul de remorcare se însurubează/deșurubează doar folosind cheia de roți, aia inutilă dacă nu ai cric. Oricum la șuruburile roților strânse la cuplu corect cheia aia e inutilă„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment