Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Salut colegii, oferta actuala Dacia este 900 de euro discount (cel putin la logan prestige, cel care ma intereseaza pe mine). Ce credeti, se va prelungi aceasta oferta? Momentan este valabila pana la 31.01.2017, insa eu o sa fac rost de bani pt avans abia in februarie.
De obicei, pe langa oferta de discount de la Dacia, cei de la dealer mai fac vreun discount suplimentar?
Comment
-
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Originally posted by niq View PostSalut colegii, oferta actuala Dacia este 900 de euro discount (cel putin la logan prestige, cel care ma intereseaza pe mine). Ce credeti, se va prelungi aceasta oferta? Momentan este valabila pana la 31.01.2017, insa eu o sa fac rost de bani pt avans abia in februarie.
De obicei, pe langa oferta de discount de la Dacia, cei de la dealer mai fac vreun discount suplimentar?
Nu au o regularitate in promotii,unele tin o luna altele doua.cum am zis acum la Dedeman au pentru prestige 500 euro si program fidelizare de 400 euro in total 900 euroLast edited by puscoiuionut; 19 January 2017, 19:11.
Comment
-
Hei stati asa...deci,am fost in Octombrie si motorizari diesel nu mai aveau pe stoc si nu au mai facut pentru ca asteptau noile modele.bun am pierdut atunci programul rabla la nivel national.in Decembrie am fost sunat si au spus ca au o promotie ce poarta numele de RABLA unde toate masinile aveau doar motoare de 1.2 pentru a se putea destoca.da stiu cand e RABLA la nivel national iti poti alege ce vrei.pana la urma am luat Logan MCV 2017 prestige 90 cp cu optiuni MEDIA NAV 300 euro si CRUISE CONTROL VOLAN SCHIMBATOR IMITATIE PIELE 200 euro pret final cu discount 900 euro si pachet legislativ 12730 euro.termen livrare 20-24 Ianuarie.bon comanda initial 4 Noiembrie ...asa ca astept ca zilele urmatoare sa ridic ALBEATA ...am mai primit din partea Dedeman presuri interior,aparatori noroi si numerele rosii gratis
Comment
Comment