Originally posted by stoicanu
View Post
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Ideea este în felul următor: Caroseriile sunt făcute, dar se așteaptă motoarele de 0.9 pentru ele. Sunt comenzi care se onorează cam după 4-5 luni după plătirea avansului din această cauză. Momentan ce se livrează acum din aceste motoare sunt din comenzile făcute în urmă cu luni bune.
Eu am deja pe factură, seria Vin și seria de șasiu. Am citit mai sus, parcă, că se poate verifica exactitatea datelor, deși nu cred că ar fi vreo greșeală. Oricum, în teorie, imediat după începerea programului rabla, pot intra în posesia mașinii, pentru că termenul de livrare este cam în 3 saptamâni. Dacă am surprize de la bancă și-ar trebui să mai aștept (ca să intre la anaf și salariul pe aprilie și atunci aș avea șanse considerabil mult mai mari) până după 25 mai și să pierd rezervarea m-aș reorienta și către un diesel, dar Laureate, nu Prestige ca să fie cam în aceeași bani.
Comment
-
Originally posted by Matyred View Post...Seraha
Mașinile se fac când au toate piesele, nu ține Dacia caroserii semi schipate pe stocPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Se poate cumpara tichet rabla direct de la dealer, pentru cine nu are masina de casat si nici nu vrea sa cumpere tichetul din alta parte? Daca da, la ce pret aproximativ? Trebuie intai cumparat tichetul si dupa aceea te poti inscrie pe lista de asteptare (comanda masina)?
Comment
-
Ca să "beneficiezi" ( să-l încasezi) de tichet Rabla, trebuie să te înscrii la dealer ( cu alte cuvinte, ca să ai șanse mai mari de accesare a tichetului trebui să comanzi mașina - comanda este valabilă din momentul dovezii plătii celor 5% din val masinii).
În teorie se pot găsii tichete la dealeri, pentru că există o opțiune, pe site-ul lor în care se spune că "poți da mașina pt Rabla, dar nu vrei să cumperi mașină nouă"!
Pretul tichetului depinde de dealer! Și el vrea să rămână cu ceva.Last edited by Matyred; 7 May 2017, 12:51.
Comment
-
Originally posted by Matyred View PostCa să "beneficiezi" ( să-l încasezi) de tichet Rabla, trebuie să te înscrii la dealer ( cu alte cuvinte, ca să ai șanse mai mari de accesare a tichetului trebui să comanzi mașina - comanda este valabilă din momentul dovezii plătii celor 5% din val masinii). ...
Pretul tichetului depinde de dealer!
De obicei e acelasi pret la toti "dilării" (ca sa nu existe discutii intre ei).
Comment
-
Originally posted by emmet18 View PostEu am primit raspuns de la Euromotors ca inainte de 20 Mai nu sunt sanse sa inceapa programul...
In mod normal maine se termina inscrierea producatorilor, apoi nu ar trebui sa dureze mai mult de o saptamana pana cand va incepe.
Legat de Rabla: cand ai totusi voucherul asigurat? Atunci cand primesti nota de inscriere sau atunci cand de indorci cu documentul de casare?
Altfel spus...ei pot elibera mai multe note de acceptare decat vouchere????
Comment
Comment