1,6 16 Vs 0,9 TCe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In momentul in care vor introduce 1.2 TCE pe Logan vor trebui sa scada pretul la 0.9 .
    Dc 0.9 TCE te duce spre 12,000, 1,2 TCE ar trebui sa te duca spre 13,000 ceea ce chiar nu se potriveste deloc cu Loganu.
    Oricum e interesant de vazut ce succes va avea masina logan 0.9 tce care te duce la peste 11,000 EUR; din cate stiu eu 16v prestige care era scump pentru ce oferea a avut vanzari destul de limitate.
    Saab 9-5 Aero

Comment

• Dau scris aici pe forum, ca mai devreme de 2ani nu baga 1.2Tce. Inca mai are lumea rate si GARANTIE la loganul PH2, care majoritatea sunt ca si noi si functioneaza ireprosabil. Trebuie sa mai treaca timpul.

Comment

• In mod clar asta a fost rationamentul lor si pentru versiunea 1.6 16v, Solenzele erau majoritatea noi, lumea mai avea rate si garantie la ele.

Daca piata nu va cere, ma indoiesc ca-l vor monta pe Logan / Sandero.
        sigpic

Comment

• Pe Duster il vor monta sigur si destul de curand. Vanzarile Duster au scazut destul de abrupt mai ales in Vest asa ca in curand va aparea Duster Facelift.
          Mai mult ca sigur ca vor veni si cu acest motor pe Duster FL si vor scoate 16 V u.
          Saab 9-5 Aero

Comment

• Baieti ... 12 pagini de discutii ... SI CONCLUZIA ? ))

Care este mai tare?

Comment

• Este mai tare cel care exista si la care poti avea acces.
              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Originally posted by skandal View Post
                Baieti ... 12 pagini de discutii ... SI CONCLUZIA ? ))

Care este mai tare?
                Stai linistit ca se vor ajunge la zeci de pagini si nu se va ajunge la nicio concluzie! Eu de aia nici nu m-am obosit sa ma implic in discutii, in primul rand topicul neavandu-si rostul cum am mai si spus deoarece nu se mai poate comanda motorul 1.6 16v pe noul logan iar in al doilea rand cine are un gram de cunostinte mecanice va stii ca un motor in 3 cilindrii si o cilindree aproape inca o data mai mica decat cea de 1.6 nu va fi mai buna niciodata din toate punctele de vedere singurul avantaj fiind consumul dar nici aici n-as baga mana in foc ca este un mare castig deoarece o masina cu motor mic se intampla uneori sa consume mai mult decat una cu motor mai mare atunci cand este solicitata...
                Last edited by bogmotorsport; 28 December 2012, 17:56.

Comment

• Originally posted by bogmotorsport View Post
                  Stai linistit ca se vor ajunge la zeci de pagini si nu se va ajunge la nicio concluzie! Eu de aia nici nu m-am obosit sa ma implic in discutii, in primul rand topicul neavandu-si rostul cum am mai si spus deoarece nu se mai poate comanda motorul 1.6 16v pe noul logan iar in al doilea rand cine are un gram de cunostinte mecanice va stii ca un motor in 3 cilindrii si o cilindree aproape inca o data mai mica decat cea de 1.6 nu va fi mai buna niciodata din toate punctele de vedere singurul avantaj fiind consumul dar nici aici n-as baga mana in foc ca este un mare castig deoarece o masina cu motor mic se intampla uneori sa consume mai mult decat una cu motor mai mare atunci cand este solicitata...
                  Traseul Timisoara-Deva facut cu 0.9 si 1.6 16v in acelasi regim de condus.(viteza,timpul parcurgerii traseului,chiar si depasirile identice)
                  Am mers impreuna la acest drum!
                  Concluzia! Consum facut plin la plin.1.6 16v 6,4l/100km, bord consum: 6,5l/100km.
                  0.9 7,2l/100km , pe bord 7,4l/100km.
                  Pana la lugoj consumul era aproape la fel(la 1.6 16v era mai mic cu 0.2 pe bord fata de bordul lui 0.9) dar de aici a inceput distractia unde 0.9 a inceput sa piarda teren(sa ii creasca consumul) pe toata portiunea de serpentine si dealuri.
                  Am fost 3 persoane in fiecare masina.
                  Concluzia finala:Asteptati 1.2tce!Sau 0.9 pentru 1-2 persoane sau merge si 4 persoane ,dar sa fie tailandezi

Comment

• Poze te rugam, cu:
                    - viteza medie
                    - distanta parcursa
                    - consum pe bord
                    Ms.

Comment

• Stai ca acum o sa-ti sara unii in cap si o sa-ti zica sa ai rabdare sa se mai lase motorul de 0.9 ca o sa manance cu 5 litrii mai putin decat scrie producatorul ca esti pilot de teste si reusesti sa-i intreci pe cei de la renault , ba mai stiu eu ce motive gasesc...
                      Din punctul meu de vedere ar trebui inchis topicul pentru ca nu exista motiv sa spui ca motorul de 0.9 este mai bun decat cel de 1.6 16v decat doar cei care n-au avut bani de un motor mai mare pot gasii tot felul de scuze dar din pacate sunt nefondate si punct!
                      Last edited by bogmotorsport; 28 December 2012, 19:02.

Comment

• Pffff,,,cu postul lui Silviu sare threadul in aer. Acel 0.9 era logan sau sandero?

Comment

• Deci si tu daca ai motor de 2.0 n-ai avut bani de un motor mai mare, asa-i?
                          Deci si al tau e mai prost...Sau poate nu?
                          Uite o comparatie utila:
                          Golf GTI editie 30 vs Mercedes 3.0 v6 automata 7 trepte.
                          230 cai vs 240 cai.
                          GTI-ul a scos consum mai bun decat masina mea cu aproximativ 1l, acelasi traseu, aceeasi viteza.
                          Care-i concluzia?

Sau stai, poate am inventat eu povestea asta ca sa evidentiez ca masina mea are un motor cu un randament mai scazut decat al unui rahat de Golf

Comment

• Originally posted by silviu8601 View Post
                            ... dar de aici a inceput distractia unde 0.9 a inceput sa piarda teren(sa ii creasca consumul) pe toata portiunea de serpentine si dealuri.
                            Absolut normal pentru un motor cu cilindree mică, poate să aibă şi mama ei de turbină ... !

Comment

• Eu am povestit din experienta mea si nu am vrut sa o fac ca pe un test sau tutorial,etc.
                              In momentul in care s-a ivit ocazia sincer doar la mine m-am gandit.(sa ma lamuresc cum sta treaba cu puterea,cuplul,consumul).
                              Am vrut sa iau aparatul foto ca sa pozez peisajul si nicidecum bordul,dar erau bateriile descarcate si oricum nu mi-o stat gandul la asa ceva.
                              Eu zic ca cel mai bine fiecare sa se lamureasca cu ochii lui.
                              Dupa ce am socotit consumul si am vazut cum sta treaba deabea atunci m-am gandit ca o sa merg acasa si o sa postez pe forum datele.
                              Pacat ca nu am facut poze,dar daca o sa repet experienta o sa fie cu filmare nu cu poze.
                              P.S. Nu vreau sa creez contradictii si oricum 1.6 16v pica pentru ca nu mai este disponibil pe noul logan.

Originally posted by Ivan Marian View Post
                              Pffff,,,cu postul lui Silviu sare threadul in aer. Acel 0.9 era logan sau sandero?
                              Doamne fereste!Nu vreau sa sara nimic in aer.Erau amandoua loganuri si persoanele le-am pus in fiecare masina sa fie egale ca kg.(cu toleranta de cateva kg)
                              Daca nu eram in timpul serviciului poate imi statea gandul la mai multe teste si cu dovezi ca sa nu fie discutii.
                              Last edited by Niki; 28 December 2012, 22:00.

Comment

• Deci 1.6 16v consumă mai puţin decât 0,9? (în aceste condiţii) ahahahahhaahha. fail. 1.6-ele euro 4 sau 5? Câte persoane în maşină? După consumul 1.6-elui bănui că nu s-a mers sportiv, nu?
                                Last edited by ionescu liviu; 28 December 2012, 19:24.
                                http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google