1,6 16 Vs 0,9 TCe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motorul 115Tce o sa fie moartea caprioarei, daca o sa-l bage pe Logan binenteles...Asa mai merita sa dai bani pe un nou Logan. Si eu totusi sper la 1,4Tce de 130 CP.......sper. Acum cel de 115Tce il gasim doar pe Dokker. Pacat ca e doar pe Dokker.

Drehzahl un verbrauch ab 90 km/h beim megane grandtour tce115

Este es el sonido de un megane coupe 1.2 Tce 115cv en frío
    Last edited by Archangel80; 29 January 2013, 13:13.

Comment

• 1.2 e tot in 3 ?

Comment

• Ala e in 4...

Comment

• Ala de 1,2 Tce pare a fi tot in 3 ca nu vad decat 2 bobine probabil a3a e ascunsa' asta in cazul in ca ne este V4.
          sigpic

Comment

• E in 4 cilindri...cuplu la 190 Nm...nice...yammi mami..., distributie pe lant..., 90% din cuplu disponibil inca de la 1500rpm.
            Tehnologiile utilizate pe motorul Renault 1.2 115 TCeSursa: RenaultPentru mai multe detalii vizitați http://e-automobile.ro
            Last edited by Archangel80; 29 January 2013, 14:28.

Comment

• Da da am vazut dar am vazut si cati Nm ca 190 intre 2000 si 4000 rot.
              Daca pun asa ceva pe logan rupe gura targului.
              sigpic

Comment

• Dumnezeule ce cutie superba are 1.2 TCE 180 kmh la 3750 rpm

Comment

• va fi pus pe logan din toamna oameni buni

Comment

• Ceva oficial ?
                    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Discutii pe la petreceri.
                      Dar probabil ca va fi introdus si 1.2tce, nicio firma nu poate supravetui cu doar 2 motorizari anemice pe benzina, cu exceptia chinezilor.
                      Last edited by mr.K; 29 January 2013, 15:13.

Comment

• Traieste, si eu cred ca va fi adaugat un nou motor, asa pentru improspatare insa numai ei stiu cand.
                        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Eu chiar ma gandesc la un upgrade la 1,2 TCe...Vand 16vul cat mai inca tinerel, mai bag vreo 6k epuroi.....
                          Sa speram ca-l baga. Chiar ma gandesc serios sa fac pasul la 1,2 Tce. Oricum e peste cel din VAG care are cuplu la 170Nm si 105 cp.

Comment

• Nu cred ca vor pune ceva oficial legat de 1,2.
                            Nu ar mai vinde nici un 0,9.
                            sigpic

Comment

• Orice motorizare are segmentul ei de piata. La ph2 s-au vandut foarte multe modele cu motorul de 1,2 mpi in conditiile in care aveai disponibil 1,6mpi 90cp la vreo mie de euro dif. si cum majoritatea le-au luat in rate chiar nu mai conta.
                              Mai rau e ca motorul de 0,9TCe se produce in Romania pentru tot grupul - raman oamenii fara obiectul muncii - doar softurile de management ale motorului sunt facute de inginerii fiecarei marci in parte.

Comment

• Si 1,6 16v pt Logan si Duster era/este facut in Romania. Sper sa nu ma insel.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google