1,6 16 Vs 0,9 TCe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by silviu8601 View Post
    0.9tce echivalent 1.4 aspirant
    Sursa Renault!
    Suta in 11 sec si 175 kph maxim ,eu zic ca e 1.6 8v euro 5 de 85 cu cuplu de 135, dar defapt de 90 de cai euro 5

DACA AR fi avut si 1.6 16v de 110 cai ar fi fost beton.
    Last edited by logan4132; 15 January 2013, 23:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by GFN View Post
      mi sa parut interesant ca are pompa de ulei cu debit variabil si axa cu came cu unghi variabil ,blocul de aluminiu culbutori cica de la F1
      Mare incredere ai tu in inginerii de la Reno daca ai incredere in fiabilitatea acestor inventii...
      Intreba si tu la un service Reno ce fiabilitate slaba au fuliile defazoare ( au fost montate de mult, K4M, chiar si pe D4F, cad pe capete ...)
      De turbina de la dizel nu mai spun, stiti si voi, poate or fi mai bune astea de 0.9, ceea ce m-ar mira, sau trebuie sa mergi cu ulei 0W60 ca s-o ungi cit-de-cit...

Comment

• Dupa parerea mea aceasta comparatie nu este corecta.
        Compari un motor cu 3 pistoane de 0,9 cu unul in 4 pistoane de1,6.
        sigpic

Comment

• In 3 pistoane si 90 caluti de poney nu are cum sa-l bata pe 105 caluti din colectiv :-)

Comment

• 1.6 16v clar! Ala castiga, 0.9 inlocuieste doar motorul de 1.6 8v

Comment

• Originally posted by logan4132 View Post
              1.6 16v clar! Ala castiga, 0.9 inlocuieste doar motorul de 1.6 8v
              perfect de acord! youtube-ul poate confirma...
              Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

Comment

• Unul are 105 cai, altul 90.
                Unul are 4 cilindrii, altul 3.
                1.6 16v are consumul mai mare decat 0.9 (cei ce zic ca ar consuma mai mult, sa vina cu dovezi, nu vorbe!!!!)
                Ambele au aproape acelasi top speed.
                Unul face suta in 11.1 (1.6 16v euro5) altul tot in 11.
                Hmmm....e clar ca este....egalitate!!!!!!!

Pana acum numai posesori de 1.6 16v sustin sus si tare ca e bun. Uite eu, sunt neutru. N-am nicio motorizare de la Dacia.

Comment

• Daca am compara 1,6 16v cun un 2,0 16v ar fi mai corect, cei drept aceasta motorizare nu este pe Dacia ci numai pe Renault
                  sigpic

Comment

• De ce nu e corect?
                    Mie imi pare perfect corect.
                    Cand unul are 4 pistoane si are capacitate mai mare, celalalt are 3 pistoane capacitate mai mica, insa are turbo.

De ce s-ar compara 1.6 cu 2.0, cand din start pierde?
                    Last edited by Cezar; 27 January 2013, 15:25.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                      1.6 16v are consumul mai mare decat 0.9
                      Apropo de consum,,,fa si tu un sub forum la consum benzinare pt 0,9 TCE!
                      Nu trebuie sa isi scrie posesorii de 0,9 si ei consumurile undeva?
                      Sau facem discriminare?

Comment

• Ce discriminare Mariane?
                        Eu iau consumurile date de fabricant, nu de povestioarele posesorilor, caci am vazut cum se spun povesti nemuritoare.

Fabricantul spune ca 0.9 consuma mai putin ca 1.6 16v.
                        Punct.
                        Ca ai scos tu 3.5 cu vant din spate si in panta, nu e relevant

Comment

• Legat de consum va garantez eu ca detinator de 0,9Tce ca estre mult mai mic decat 1.6 si chiar mai mic decat 1,4.
                          La performante ma abtin ca daca spun ca este pe lamga 1,6 16v si peste celelalte motorizari pe benzina nu ma crede nimeni.
                          sigpic

Comment

• Eu din filmuletzul postat de un coleg pe youtube am numarat cam 12s 0-100km/h pt. 0.9. Acum ca or fi de fapt 11.3 sau 12.1 nu avem de unde sti, ar trebui ca acel coleg sa repete isprava cu un GPS alaturi.

Comment

• O sa incerc sac refac filmarea cu un aparat foto mai performant.
                              sigpic

Comment

• Bre lord_wader: spune producator ca face suta in x?
                                Vrei masuratori cu youtube-ul? Dupa care sa ne si luam dupa ele?
                                Doar la gradinita merge argumentul asta, no offence.

Ori suntem barbati si comparam date reale, ori ne furam caciula.

@stoicanu: faci de pomana filmarea. Nu isi are rost.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google