If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mi sa parut interesant ca are pompa de ulei cu debit variabil si axa cu came cu unghi variabil ,blocul de aluminiu culbutori cica de la F1
Mare incredere ai tu in inginerii de la Reno daca ai incredere in fiabilitatea acestor inventii...
Intreba si tu la un service Reno ce fiabilitate slaba au fuliile defazoare ( au fost montate de mult, K4M, chiar si pe D4F, cad pe capete ...)
De turbina de la dizel nu mai spun, stiti si voi, poate or fi mai bune astea de 0.9, ceea ce m-ar mira, sau trebuie sa mergi cu ulei 0W60 ca s-o ungi cit-de-cit...
Unul are 105 cai, altul 90.
Unul are 4 cilindrii, altul 3.
1.6 16v are consumul mai mare decat 0.9 (cei ce zic ca ar consuma mai mult, sa vina cu dovezi, nu vorbe!!!!)
Ambele au aproape acelasi top speed.
Unul face suta in 11.1 (1.6 16v euro5) altul tot in 11.
Hmmm....e clar ca este....egalitate!!!!!!!
Pana acum numai posesori de 1.6 16v sustin sus si tare ca e bun. Uite eu, sunt neutru. N-am nicio motorizare de la Dacia.
De ce nu e corect?
Mie imi pare perfect corect.
Cand unul are 4 pistoane si are capacitate mai mare, celalalt are 3 pistoane capacitate mai mica, insa are turbo.
De ce s-ar compara 1.6 cu 2.0, cand din start pierde?
Apropo de consum,,,fa si tu un sub forum la consum benzinare pt 0,9 TCE!
Nu trebuie sa isi scrie posesorii de 0,9 si ei consumurile undeva?
Sau facem discriminare?
Legat de consum va garantez eu ca detinator de 0,9Tce ca estre mult mai mic decat 1.6 si chiar mai mic decat 1,4.
La performante ma abtin ca daca spun ca este pe lamga 1,6 16v si peste celelalte motorizari pe benzina nu ma crede nimeni.
Eu din filmuletzul postat de un coleg pe youtube am numarat cam 12s 0-100km/h pt. 0.9. Acum ca or fi de fapt 11.3 sau 12.1 nu avem de unde sti, ar trebui ca acel coleg sa repete isprava cu un GPS alaturi.
Bre lord_wader: spune producator ca face suta in x?
Vrei masuratori cu youtube-ul? Dupa care sa ne si luam dupa ele?
Doar la gradinita merge argumentul asta, no offence.
Ori suntem barbati si comparam date reale, ori ne furam caciula.
@stoicanu: faci de pomana filmarea. Nu isi are rost.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment