1,6 16 Vs 0,9 TCe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In acesta seara am mai facut un test pe care as dori sa il repete cineva cu un motor de 1,6 16v sa vedem daca sunt aceleas performante.
    Toata lumea a laudat 16v cum ca trege bine sus in ture , as dori sa vad jos in ture cum trega ca practic acolo lucram toata ziua cu aceste motoare.
    Am facut o limita de turatie undeva la 3000 in toate cele 5 viteze si m-am oprit undeva la 100.
    Initial am vrut ca limita sa fie la 2500 rot dar din cate stiu eu 16v la aceste ture nu atinge 100.
    Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
    sigpic

Comment

• Cutia este etajata ca un JH3-050 ( cutie de SuperNova )...sunt curios ce cod are cutia ta.

Comment

• Daca imi spui unde sa caut iti spun.
        Sau aflu la reprezentanta?
        sigpic

Comment

• Codul este trecut pe partea de jos a cutiei prin zona indicata. Fiind noua o gasesti repede.
          Attached Files

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
            Initial am vrut ca limita sa fie la 2500 rot dar din cate stiu eu 16v la aceste ture nu atinge 100.
            Atinge la 2750 de ture suta de km in treapta 5.

Comment

• sa vezi coincidenta naibii

de la egal la egal cu aceleasi rapoarte ( am cutie de SuerNova) in plaja in care si rapoartele si cuplul sunt in totalul dezavantaj al 16 valvelui

aici am mers cu 75-80% acceleratie

faceti calculele

P.S. si eram pe GPL
              Last edited by alessandro; 29 January 2013, 21:55.

Comment

• Ok coboram stacheta atunci.
                Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
                sigpic

Comment

• Din ce vad,,tu Alex ai vreo 2600 de turatii la o suta la ora.
                  Stoian are vreo 2500 la suta...

Comment

• eu ma refer la timpul pana la 100 kmh

1.6 16v meu 28 sec iar 0,9 32 sec

tinem cont ca eram pe GPL, nu am apasat acceleratia la blana, am rapoarte mai lungi ( care nu ma ajuta la astfel de reprize ), si aveam si vechea cutie de viteze in portbagaj...si oricum nu o sa ma creada nimeni

Comment

• Cred ca ai vrut sa spui 24 sec 0,9.
                      Tot vidoeclipul se temina la 33.
                      La ceasurile mele nu e trecuta videza de 100 ci 110.
                      La acea secunda 33 aveam 110.
                      sigpic

Comment

• asa este...si totusi ma repet

am rapoarte lungi (pentru ca am alta cutie), GPL, o cutie de viteze de 50 kg in portbagaj si accelartie 75 % sau chiar mai putin...o aveam apasata cat sa ia 3000 rpm...ca si cum ai merge in oras si schimbi la 3000
                        plus ca eu nu am eroare la vitezometru...este fix 0. Tu ai cu siguranta un 4 kmh cum au toate masinile

Comment

• Pai mai fa un test, cu pedala la podea
                          Sau poate un 1.6 netiganit.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                            Sau poate un 1.6 netiganit.
                            Corect...asta trebuie sa faca...nu 16v

Asta a fost ultimul meu post pe threadul asta interminabil gen "Ce ulei folositi ?"

Comment

• Avand in vedere ca 1.6 16v se ofera pe ultimul facelift de Fluence si Megane, m-as prapadi de ras sa-l vad motorizarea de top la Logan II phase 1
                              sigpic

Comment

• Legat de pedala nici eu nu am apasat la podea pentru ca mai rau era.
                                In scurt timp o voi tigai si eu si vorbim altfel..
                                Concluzia este ca 0,9 se ridica la nivelul lui 16v.
                                Amumdoua motorizari sunt cam la acelas nivel.
                                Maine pun gps pe ea sa vad eroarea la viteza.
                                Last edited by stoicanu; 29 January 2013, 22:57.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google