Poti pune la bataie da nu cu 0.9. Lasati omu ca si.a omorat destul masina aseara si e in rodaj. Daca vrei ne vedem noi intr.o zi.
1,6 16 Vs 0,9 TCe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Era melcu .Eu nu ma dau in astfel de conditii pentru ca masina mea are niste probleme ....Plus ca nu ar fi avur rost in conditiile in care il ard pe melcu 2 masini )..Off topic
Si raman la parerea mea 0.9 tce trege cam cat 1.6 8v cu start de pe loc ..si putin mai bine pe reprize scurte .....Loganul 2 nu era inca "dezmortit" ,masina mea la 9000 de km nu urca mai mult de 150 pe ceas ....sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Thread-ul s-a transformat intr-un circ de mai multa vreme, nu am inteles de ce a fost redeschis, dar o sa trec cu vederea, de data asta, acest aspect.
Cum relevanta comparatiei nu prea exista din foarte multe motive, dar daca tot se compara in virtutea Lelii, avand in vedere ca 90 de cai = 90 de cai, cred ca mai corect ar fi sa intre in "Arena Leilor" motorul de 1.6 Mpi, nu cel cu 16 valve.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Stai linistit ' a castigat o batalie nu un razboi.
Inca nu am spus totul, ne mai intalnim.
Cred ca 1,4 pe care l-am intalnit aseara face fata cu brio si la 16v.
Cu un 16v stock fac reprize.
Nu mai cereti miute cu masini tigaite ca nu mai vin.
Melcu a zis ca a facut ceva modificari la ea si vrea sa vada ce poate.
Data viitoare vin cu 16v din dotare dar este Renault.sigpic
Comment
-
@ stoicanu - apreciez ca ai fost cu masina sa vezi ce poate, ai postat filmulete, nu te-ai dat la fund cum fac multi, mai ales ca e noua si cu 3000 km dar...
Tu ajunsesei la concluzia ca 0.9 e "aproape" cat 1.6 16V. Aseara, atat la liniute cat si la reprize, te-a dovedit un 1.4 chipuit care e sub 1.6 8V care la randul sau e net sub 1.6 16V.
Eu zic sa mai astepti pana pe la ~10 000 km, te obisnuiesti si cu masina si mai incerci apoi cu 1.4 soft si 1.6 8V stock. Cu 16V iti spun sincer ca iti consumi benzina degeaba, cel putin din ce s-a vazut pe film.
Nu e vorba ca tu ai masina stock iar 1.4 avea soft, e vorba ca fata de ce voiai tu sa testezi (1.6 16V), 1.4-le ala oricat de tiganit ar fi (desi un soft e fix pix) tot e mult mai lent. Intreaba posesorii de 1.4 la care le merge bine, unii au incercat si cu 16V, nu au nicio sansa.
1.4 ala nu trage pe TR4 cum trage 16V pe TR5, asta vis-a-vis de reprize si cata fata face 1.4 la 16V, face mai mult spate .
PS - pe 400m, 5m deja e destul de mult. Acolo erau cateva masini, diferenta aia nu e recuperabila asa usor.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Ideea e sa nu te superi cand mai pierzi. Tu ar trebui sa te bucuri de faptul ca indiferent de motorizare, Logan-ul tau arata mult mai bine decat Logan PH1/PH2 atat la interior cat si la exterior.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Daca eram prin Bucuresti iti dadeam o intalnire Stoicanu....
In rest, nu mai forja motorul lasa-l in pace pana pe la 10k km. Eu am considerat rodajul pana pe la 5k km. Oricum dupa 10k km am vazut maximul. Aproape 200km/h in bord si 184-186 pe gps.
PS: Nu e nimeni cu vreun Dokker de 1,2 Tce? Poate se baga la vreo liniuta....Last edited by Archangel80; 31 January 2013, 18:35.
Comment
Comment