Originally posted by M.FLORIN
Climatronic Pe Logan II
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
-
Foarte simplu prin controlul temperaturii la gurile de suflare si a umiditatii relative din habitaclu.
Am avut cativa ani buni un sistem de clima - climatic - care nu avea functie de auto si care, deci, nu avea acces la turatia ventilatorului.
Am scris acest lucru si mai sus.
Poate ca nu m-am exprimat eu prea corect; in prezent marea majoritate al sistemelor de climatizare au aceasta functie AUTO care are acces si la viteza palelor ventilatorului - nu am contestat acest lucru - dar in egala masura exista si instalatie de climatizare fara acest mod AUTO.
Astfel, pentru a nu lungi la nesfarsit discutia pe acest subiect, imi cer scuze daca am deranjat pe cineva sau daca lucrurile expuse nu au fost formulate atat de exact.
Multumesc.
Comment
-
Ce spui tu, nu are legatura cu clima automata, subiectul acestui thread. E doar marketing folosit de anumiti contructori auto.
Pana la urma, si un AC manual pastreaza o temperatura constanta la gura aeratoarelor, precum si gradul de umiditate din habitaclu.
Nu este vorba de exactitate, dar ai scris la postul #41, despre climatronic, ceea ce este fals.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by 827sam View Postbudaipmihai : diferenta o face masina cu care ai mers, nu clima automata; o climatizare are tot atatea gauri doar ca mentine o temperatura constanta, ca doar nu sufla aerul cu bolta peste fruntea soferului ))
nu vorbim de clima "bizonica" pentru ca deja e altceva
Comment
-
rasfoind manualul de utilizare pentru noul Sandero/Logan, am observat ca este descrisa climatizarea automata. consola pt comenzi este identica cu cea de pe noul symbol.
mai sunt descrise in manual incalzirea in scaune si modul de a directiona aerul catre picioarele pasagerilor (deci probabil vor fi niste conducte si pt pasagerii din spate)
cu toate ca nu sunt inca prezente pe lista de optiuni nici macar pentru export, presupun ca vor fi disponibile in viitorul apropiat, probabil pe un nivel de echipare Prestige...pentru a putea a iesi pe piata cu ceva nou la un moment dat...
Comment
-
... pai nu ti-am spus eu de ele mai nenea Mihai ... avem si noi la Tce. Ca si noua ne e frig iarna nu? .
Si la mine exista acele decupaje si pe acolo sufla aer cald. In plus se simte atunci cand directionezi caldura la picioara ca si consola centrala se incalzeste destul de serior in partea de jos a ei. Deci probabil ca nu exista o tubulatura dedicata ci doar un tunel prin care este dirijat aerul cald si sub scaunele fata pentru locurile din spate.
... P.S. Asteptam si un sandero la MY RIDE. Se vedem si noi despre ce si cum e vorba
Comment
-
Ce vorbiti voi aici? Nu exista Climatronic pe Logan/Sandero/Stepway?
Pe la jumatea clipului veti vedea ceva interesant. Pacat ca nu exista optiunea pentru toate pietele. Nu strica sa arate mai mult atentie conationalilor. Asa suntem noi, nu tine unii cu altii, ci cu strainii.
В след за обзором Рено Логан (http://www.youtube.com/watch?v=zMpm4FGbKxQ), снятым в Крыму, спешим поделиться и тестом его младшего брата - Sander Stepway. Ре...
Si nu e Renault Symbol.Last edited by Adrian_H; 15 March 2013, 00:36.
Comment
Comment