If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu le trebuie romanilor climatronic, pentru unii nu folosesc nici AC, cica ar consuma. Au luat Loganul cu AC doar ca sa se dea mari la neamuri. E de ajuns ca scrie pe un buton AC.
Nu pune Renault climatronic pe Dacia, ca sa vanda 1000 de masini pe an dotate cu asa ceva.
Eterna problema romaneasca. Pai daca pentru altii se poate de ce nu se poate si pt noi?
Nu zic ca ar trebui sa fie in standard cu climatronic sau scaune incalzite etc dar macar pe optional sa se poata comanda. ... chiar daca ar vinede 10 bucati pe an in Romania ... macar le-ar vinde nu le-ar pierde la vanzare ... nu?
Eterna problema romaneasca. Pai daca pentru altii se poate de ce nu se poate si pt noi?
Nu zic ca ar trebui sa fie in standard cu climatronic sau scaune incalzite etc dar macar pe optional sa se poata comanda. ... chiar daca ar vinede 10 bucati pe an in Romania ... macar le-ar vinde nu le-ar pierde la vanzare ... nu?
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Împărtăşesc în totalitate opinia colegului, vorbim doar despre respectul care ar trebui să existe faţă de client, mai ales că acesta plăteşte, nu i se oferă nimic gratis !
Ruşinică Renault / Dacia, nu aşa se demonstreză că sunteţi aproape de clienţi ... !
Дізнайтеся більше про седан Renault Logan (Рено Сандеро) ➤ Огляд, ціни, онлайн-шоурум, характеристики та комплектації ➤ Запис на тест-драйв у найближчому автосалоні Renault в Україні
Eu n-as pune o astfel de functie ca pt as fi in pierdere.
Imi trebuie linie de productie + personal care sa faca asta.
Daca vand prea putine bucati, n-am de ce sa vand.
E ca si cum ai avea un site de vanzari, insa faci 10 vanzari la un anumit produs ce iti aduce profit 0 sau poate chiar pe minus.
Nu merita pentru ei.
In Romania loganul nu cred ca poate avea asemenea dotari ca nu exista cumparatori, putand ajunge la un pret asemanator cu alte masini.
Oamenii se uita in primul rand la pret, ca de aceea se si cumpara loganul, altfel am fi cumparat toti Ford, VW, Kia sau altele.
Ok ... si unitatile alea care au astfel de dotari unde sunt produse?
... si in plus ce poate fi asa de complicat sa pui niste huse pe scaune - vorbesc de ce incalzite - sau sa pui un ventilator mai "dotat" pe un bord?
In logica simpla a lucrurilor ... daca o fac pentru alte tari ... pai nu tot in aceeasi fabrica o fac?
Are mare dreptate Cezar, plus ca vara cand afara sunt 35 de grade daca nu mai bine si te urci in masina nu prea te mai intereseaza ca trebuie sa apesi un buton si sa te joci putin la reglajele alea, pentru mine este satisfacator cea ce ofera loganul in materie de ac, departe de a fi perfect dar iti faci treaba cu el fara probleme
Ai vazut ca s-a scumpit...Cum ar fi fost daca ar fi introdus si climatronicul?
S-ar fi canibalizat. Mai vindeam Renault Symbol o laie.
De ce nu pun comenzile de geamuri pe usa?
Pt ca are deja Symbolul.
De ce nu pun climatronic?
Pt ca deja are Symbolul.
Daca le pui pe toate pe logan, cine mai cumpara Symbol? Dracu Si nici ala.
Plus ca mie unul nu mi se pare mare branza climatronicul. Mi-am facut treaba foarte bine si cu Ac normal.
Ok ... si asta e buna .. .dar de ce apare in manualul noului logan si climatronicul (si poze si instructiuni de utilizare)?
Idee este ca nu trebuie sa il puna moca in dotarea standard - dar acum chiar totul se rezuma la symbol?
Si altfel - in Rusia, Ucraina etc nu se comercializeaza si Symbol?
Are mare dreptate Cezar, plus ca vara cand afara sunt 35 de grade daca nu mai bine si te urci in masina nu prea te mai intereseaza ca trebuie sa apesi un buton si sa te joci putin la reglajele alea, pentru mine este satisfacator cea ce ofera loganul in materie de ac, departe de a fi perfect dar iti faci treaba cu el fara probleme
Probabil ca pana acum nu ai mers cu o masina cu climatronic daca afirmi asta.
Nu toate se rezuma la AC. ... mai sunt si alte aspecte pe care le face climatronicul fata de clima standard.
Una peste alta - ca sa nu se inteleaga gresit - nu sunt super disperat dupa climatronic insa un lucru imi este foarte greu de inteles - de ce nu il aduc ca optional si in Romania?
Doar pentru ca il are deja Symbolul? ... Merci
Last edited by M.FLORIN; 15 March 2013, 21:01.
Reason: Automerged Doublepost
Ai raspunsul fix deasupra postului tau. Nu stau acum sa caut o declaratie oficiala a nustiucarui francez de la reno in care spune fix ca loganul e masina ieftina pana la un punct, iar daca vrei mai mult cumperi symbol.
"Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment