Climatronic Pe Logan II

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In Rusia si Ucraina loganul,sandero si dusterul se vinde sub sigla renault si ca sa justifice un pret mai mare au mai multe optionale si sunt mai bine echipate

Comment

Originally posted by fuzzy View Post
      loganul e masina ieftina pana la un punct, iar daca vrei mai mult cumperi symbol.
      Tot nu stiu care de la reno spuneau ca symbol nu va fi disponibil in Romania. deci.... ?
      Manualele de utilizare sunt universale, difera doar limba in care e tradus.
      Totusi eu insist sa asteptati pana la toamna, veti avea surprize.

Comment

Ok ... si asta e buna .. .dar de ce apare in manualul noului logan si climatronicul (si poze si instructiuni de utilizare)?
        Idee este ca nu trebuie sa il puna moca in dotarea standard - dar acum chiar totul se rezuma la symbol?
        Si altfel - in Rusia, Ucraina etc nu se comercializeaza si Symbol?
        @M.FLORIN eu cred ca ar trebui sa-ti vinzi tigaitza si sa-ti cumperi o masina serioasa... Acum sincer vorbind, de ce nu ti-ai cumparat direct o masina cu climatronic daca erai dispus sa dai bani in plus?

Comment

vasile, multi ar fi sipusi sa dea bani in plus pe climatronic, dar 80% nu ar fi dispusi sa suporte sau sau nu ar avea bani pentru costurile de intretinere fabuloase.
          Nu ai vrea sa stii cat i-au cerut la maica-mea sa schimbe la golf in reprezentanta parbriz + far + compresor clima.

Comment

Putini sunt aia dispusi sa dea cateva sute de euro pentru alta motorizare decat aia standard, si mai putini sunt aia care opteaza pentru A/C, mult mai putini sunt aia care au macar A/C si il folosesc tot anul in functie de necesitati... Daca spun 20% din potentialii cumparatori (de A/C) ca ar dori climatronic, cam 10% probabil il vor cumpara, ei, vorba lui Cezar, nu se merita investitia pentru atata lucru, cine-i "scrofulos" nu-si cumpara Dacia.

Comment

Originally posted by vasile78 View Post
              @M.FLORIN eu cred ca ar trebui sa-ti vinzi tigaitza si sa-ti cumperi o masina serioasa... Acum sincer vorbind, de ce nu ti-ai cumparat direct o masina cu climatronic daca erai dispus sa dai bani in plus?
              Imi pare sincar rau ca nu ai inteles nimic din ceea ce spuneam eu mai sus. Iar aprecierile tale fata de o masina sau alta denota capacitatea ta de a intelege lucrurile acestea.
              Am ales aceasta masina in primul rand pentru costurile de intretinere si pentru fiabilitatea dovedita pana acum. Pot sa fi convins ca daca facem o intrebare doar aici pe forum o sa mai gasim inca 50 - 100 de "snobi" - asa cum ai spus tu pe aici - care ar fi dispunsi sa dea 300 euro in plus pentru un sistem automat de clima. Dar de aici si pana la a cumpara o alta masina etc e cale lunga.
              Eu am sa ma opresc aici pe tema aceasta ... consider ca nu mai are rost sa o lungim ... evident apreciez raspunsul tuturor colgeilor - dar cand deja sunt considerat proprietar de tigai, oala sau alte bunuri casnice consider ca nivelul discutiei este prea jos pentru mine.
              Multumesc
              sigpic
              This is My Ride!
              !Visit and enjoy!

Comment

Domnule eu mi-am cumparat Dacia pentru ca asa am vrut si atatia bani am fost dispus sa dau, inainte sa o cumpar am stiut ce imi poate oferi masina asta si mi-am asumat plusurile si minusurile legate de decizia mea. Declarativ multi ar vrea sa aiba din fabrica xenoane, motoare mari, climatronic, cruise control, piele, ecrane in tetiere, navigatie etc... practic mai mult de jumatate au motorizarea de baza pentru a nu cheltui bani in plus, deasemeni sunt si useri care mai au sau au avut si alte masini mult mai scumpe iar aia sunt cu adevarat obiectivi in ce priveste clasificarea masinii, iar aia n-o sa-ti ridice Dacia la un nivel mai sus de "tigaitza" versatila buna la orice.

Comment

Dar daca e o tigaitza de la Tefal ce ne facem?
                  sigpic

Comment

Hai Vasile ca e masina buna, nu face pe nazurosul acum.
                    Chiar e versatila si buna la orice. Nu se poate compara cu o masina mai scumpa, dar este excelenta in zona ei.
                    Acum doar nu o vom compara cu Porsche...

Comment

are dreptate cezar,nu inteleg de ce unii dintre noi cand vine vorba de comparatii,comparam loganul cu audi,passat,bmw...
                      http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                        Hai Vasile ca e masina buna, nu face pe nazurosul acum.
                        Chiar e versatila si buna la orice. Nu se poate compara cu o masina mai scumpa, dar este excelenta in zona ei.
                        Acum doar nu o vom compara cu Porsche...
                        După zeci şi sute de pagini în care noi toţi ne-am dat mai mult sau mai puţin cu presupusul despre Logan, iată că cineva reuşeşte să dea definiţia cea mai clară despre locul Logan-ului pe piaţa auto :

"Nu se poate compara cu o masina mai scumpa, dar este excelenta in zona ei" !

Comment

Cine doreste climatronic pe Logan, sa astepte pana cand reglementarile internationale vor impune obligativitatea montarii pe orice masina a climatronicului, din standard.

Doar asa a aparut pe Logan orice, de la ABS la ESP. macar ABS-ul era optional, ESP-ul canci.

"Nu se poate compara cu o masina mai scumpa, dar este excelenta in zona ei" !
                          Zona ei fiind extrem de jos, e si greu sa mai poti gresi cu o masina. Daca la o masa servesti paine cu slanina si ceapa, cam greu sa te plangi ca bucatarul nu a gatit bine, este? E o masina ce ofera strictul necesar, neexceland la nimic. Poate la costurile de intretinere.
                          Last edited by mr.K; 18 March 2013, 12:26.

Comment

@mr.k: geely unde e?
                            Tata motors unde e?
                            Si mai sunt multe altele mult mai proaste.

Comparand cu Hyundai Accent, cum este?
                            Cu Chevrolet Aveo?
                            Fiat Albeea?
                            CU astia se bate, nu cu BMW seria 3, Golf, Kia sau altele asemenea.

Pe bune acum, comparativ cu Hyundaiul accent si cu aveo cum iti pare?
                            Mie imi pare mai buna. Radem de calitatea materialelor din Logan, insa nu vedem ce au restul.
                            Radem de pozitia in scaun, dar nu vedem ce pot ceilalti.
                            Radem ca scaunul se misca, dar nu vedem ce poate Aveo si Accent.
                            Radem ca e barca, dar nu vedem cum se misca cele 2....
                            Tot comparam cu VW.

Evident ca e mai slaba ca un VW, Kia, Ford, s.a.

Cine vrea mai bun, sa scoata mai multi bani din buzunar!
                            Vrei confort si sa nu te sece, ia un Ford Focus.
                            Vrei confort si sa te sece, ia un Mercedes.
                            Vrei sportivitate si sa nu te sece, ia un VW GTI
                            Vrei sportivitate si sa te sece, ia un Porsche.
                            Insa niciuna nu e sub 10.000 euro.
                            CHiar sunt curios cand mergi la supermarket si iei carnati, daca atunci cand ii pui in farfurie esti furios ca n-au gust de somon

PS: evident ca nu exceleaza la nimic, insa este o masina buna per ansamblu. Din punctul meu de vedere (si am adus o tona de argumente) este cea mai buna masina low-cost! Nu exista alta mai buna!

Comment

mr.K eu nu vreau clima, nici macar ac. nu le suport. cum poti sa ma obligi sa o cumpar daca nu o suport?
                              Vad ca deja aberati cu comparatiile si obligativitatile

Legat de comparatii, de ce nu o compari si cu Peugeot 301, ca e din aceeasi clasa dar ii da fum.

Comment

Pai cu China si India sa ne mai comparam, daca vrem sa iesim bine.

Eu nu-s deloc furios, stiam ce poate Logan 1, mi-a placut cel mai mult garda la sol, pentru gropile din oras. M-a dezamagit ca rugineste. Eu nu folosesc frecvent Loganul la drumuri lungi prin tara, sa ma zboare vantul lateral.

Ce m-a dezamagit e urmasul, Logan 2. Tabla ondulata altfel si un interior un pic mai lucrat. In rest, nicio evolutie notabila. Ma asteptam la o altfel de masina, gen Fluence la costuri mai mici.

Comparand cu Hyundai Accent, cum este?
                                Cu Chevrolet Aveo?
                                Logan 2 fata de noile modele Aveo si Accent, zic ca sta mai prost.

In trecut, Logan 1 iesea in avantaj la unele aspecte.

mr.K eu nu vreau clima, nici macar ac. nu le suport. cum poti sa ma obligi sa o cumpar daca nu o suport?
                                Vad ca deja aberati cu comparatiile si obligativitatile
                                ABS vrei? ESP vrei? Poate unii nu vor, ce dracu le baga pe gat asa ceva?
                                Daca nu vrei clima, o tii inchisa daca tot e in standard. Cat despre aberatii, mai citeste si ce mai scrii tu, nu doar cataloga doar ce zic altii.
                                Last edited by mr.K; 18 March 2013, 14:42.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google