If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ok Mihai, insa cand masina e descuiata si vrei sa deschizi portbagajul, are si buton interior cu deschidere electrica ? Se deschide si din butonul de pe cheie ? Sau doar cu cheia, mecanic ?
La astra H sedane portbagajul se deschide dintr-un buton din interior sau tinand apasat pe butonul deschidere de pe cheie.
Cand masina este descuiata si vrei sa deschizi portbagajul te dai jos din masina, te duci la portbagaj si apesi pe buton, la la ph2, si se deschide, nu este nevoie sa descui cu cheia. Daca ai avut ph1 dupa iulie 2006 (alea cu buton pe capota bortbagaj) sau ph2, este la fel, nu s-a schimbat nimic. Mai nou la Loganul 2, cand pleci cu masina de pe loc se incuie automat toate usile, iar cand deschizi o usa din interior se descuie toate, inclusiv portbagajul.
Cu mare placere . Fac tot posibilu ca la urmatoarea sa fiu acolo.
Nu supara pe mine dar am mai spus ca imi place foarte mult cea ce am cumparat si pe urma a venit un raspuns sec de la cineva"pai asa au spus toti cand a fost nou" ceva de genu.
Vreau sa ajung la o intalnire .
conteaza fata de ce masina ?
daca e gama low cost trebuie sa stai cu gleznele pe bord ?
bine, fata de ph1 cu reglaj, este pozitia mai joasa sau la fel ? (binenteles daca poti face comparatia)
Este mai joasa pozitia clar, iar bordul este mult mai sus.
Cu mare placere . Fac tot posibilu ca la urmatoarea sa fiu acolo.
Nu supara pe mine dar am mai spus ca imi place foarte mult cea ce am cumparat si pe urma a venit un raspuns sec de la cineva"pai asa au spus toti cand a fost nou" ceva de genu.
Vreau sa ajung la o intalnire .
Asta si trebuie sa fie, multumirea ta.
Ti`am zis, nu mai baga de seama orice musca`n trecere, mereu o sa fie asa, nu doar pe forumul asta.
Am inteles Mihai, o sa verific si eu cand o sa intalnesc unul .
ok, deci cand descui masina din cheie se descuie si portbagajul, te duci la portbagaj si apesi pe buton (are buton nu doar iala ca cele din 2005) si ridici de el.
Adevarul e ca 16v dupa 140 la ora e racheta- nici nu il poti prinde cu vederea!
Mai ales cand ii dai a 5 a ... e moartea pasiunii.
Comparam aici broasca testoasa cu melcul, intr-adevar testoasa e mai rapida.
Loganul e facut pentru 120.
Am si eu o intrebare catre moderatori,,unde este ON TOPIC Eugen acolo?
Iar o da in balarii ca de obicei..Va rog eu ..potoliti-l!..ca sa nu ziceti mai tarziu ca am ceva cu el.
Banchetele si scaunele am observat ca sunt dintr-un burete mai moale. Practic ti se afunda fundul in ele. La inceput cand te asezi ai o senzatie ciudata ca iti intra fundul in scaun.Dar probabil te obisnuiesti. Restul interiorului este muult mai Ok decat fostul logan. Vorba aia..nu multe marci au display cu ecran tactil,,cu gps,,cu bluetooth,mufa Usb si altele. Per ansamblu isi merita banii pt cei ce le vor. Eu l-as lua pe viitor pt nevasta Pt mine NU,din cauza motorizarilor mici.
Vorba lui Fofu
LE. trebuie sa pui si POATE.
Ps,,baga mai Vitriol si varianta POATE...ca eu unul nu pot vota acum decat NU si nu vreau asta pt ca e POATE.
Last edited by Ivan Marian; 22 January 2013, 17:40.
Dece nu luti in considerare si rapoartele cutie de viteze.
Treapta 2 3000rot 40km
Treapta 3 3000rot 70km
Treapta 4 3000rot 90km
Treapta 5 2500rot 100km
Treapta 5 3000rot 120km
As vrea sa vad cum se descurca si 1,6 cu aceasi cutie.
Nu e nimeni din Bucuresti cu un 16v sa facem un test?
Connteaza foarte mult un motor lasat mai ales la viteze mari in ulti,a treapta de viteza.
De unde le-ai luat???
La 1,6 16V cu tr1 prinzi 50k/h la 0,9 40km/h
16v tr2 prinzi 80 km/h 0,9 tr2 70 km/h
De oras eu zic ca e motorizarea perfecta. Nu am mers cu noul Logan ci cu un Logan 1,2 din 2010. E acelasi motor. De oras e perfect, iar de drum lung daca mergi regulamentar e mai mult decat indeajuns. Consumul va fi mai mult ca ok fiind si mai usor ca Logan 1 cu cateva zeci de kg.
El a zis NOUL 1.2 , ti se pare ca 1.2 aspirat este nou ?
Poate nici nu stie ca nu e bagat pe berlina motorul turbo de 1.2, nu cred ca s`a informat.
Sau stie ca e pe logdy, dar nu cred ca avem posesor de lodgy pe aici.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment