Nu a mers nimeni cu noul logan de 1.2?
Pro Sau Contra Logan II
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma cam deranjeaza cel de 0.9 ca are turbina care este un motiv de ingrijorare in timp ca si fiabilitate.Azi am facut drive test cu un Sandero cu motorul de 0.9 si mi s-a parut ca vibreaza cam tare,seamana cu diesel-ul.Cred ca motorul de 1.2 m-ar satisface tinand cont ca am mers si cu 1.4 si nu e rau iar motorul de 1.2 beneficiaza de o cutie mai scurta cel putin pe Logan 1.Nu stiam daca au pastrat aceeasi cutie pe Logan 2 care face masina putin mai fasneata decat 1.4,de aceea am intrebat daca a facut cineva drive test cu noul logan de 1.2(nu tce)!)
Comment
-
-
Originally posted by mariusnicolae View Post1.Alea au fost boli ale copilariei.
2.Francezii, in schimb, au facut mereu motoare cel putin decente, mai ales pe benzina.
2. De acord, dar este prima dată şi pentru francezi când vor comercializa motoare turbo pe benzină în volume de vânzări foarte mari !
Comment
-
Mda, ce sa spun.....
In ce priveste VAG-urile eu imi mentin parerea. Consider ca in goana lor dupa volume mari de vanzari (e stiut ca au ambitia sa detroneze Toyota si GM pe plan mondial) au omis sa puna accent pe partea de calitate/fiabilitate. De asta se pare ca tot mai multe modele din concern pica in topurile fiabilitatii an de an.
In ce priveste fiabilitatea motoarelor TCE nu ne ramane deocamdata decat sa dam cu presupusul. Totusi avand in vedere numarul redus de turbine picate pe motoarele DCI comparativ cu TDI-urile, tind totusi sa cred ca poate si turbinele de benzinare vor ramane "cuminti".
Noua, oricum, in calitate de potentiali clienti ai modelelor TCE nu ne ramane decat sa speram ca va fi bine
Comment
-
Comment