If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La fiabilitate nu zice nimeni nimic. Sunt masini trainici.
Insa cand se spune calitate, de obicei toti urla ca scaunele sunt nu stiu cum, ca bordul e pe dincolo si tot asa.
Cezar, asa suntem noi romanii, ce naiba sa faci?
Uita-te pe dincolo cum se cumpara
In 2008 cand am fost in Canare, era 12 mii de iepuroi un logan "full". O sa ma interesez care sunt preturile acum, dar clar e mai scump ca la noi.
Oricum, nemtii, francezii si multi altii cumpara loganul de prosti, nu pentru ca e o masina cu pret si costuri de intretinere mici, nu ?
Logan Ambiance 1.2 75 CP:
Romania: 8.485 Euro
Franta: 9.650 Euro
Spania: 8.950 Euro.
Dar au Francezii lista de dotari suplimentare de nu te mai saturi de citit. pe langa faptul ca medianav e doar 240 de euro, au dvd in tetiere si alte chestii de genul asta, dar costa 250 de euro bancheta rabatabila fractionat sau 180 rabatabila 1/1
Dar au Francezii lista de dotari suplimentare de nu te mai saturi de citit. pe langa faptul ca medianav e doar 240 de euro, au dvd in tetiere si alte chestii de genul asta, dar costa 250 de euro bancheta rabatabila fractionat sau 180 rabatabila 1/1
culoare costa 410e la francezi, roata de rezerva 120e, jante aliaj 400e, geamuri spate el 150e si restul sunt accesorii cum ar fi portbagaj bicicleta, cutie transport, carlig, scaun copil, etc
Nu e o alegere buna de comparat.
Vezi cat costa intretinerea.
Numai sa se uite la ea face cat o revizie la Dacia, sa nu mai spunem de o piesa de schimbat.
Volvo S40 este PSA, cu problemele adiacente marcii.
Iei un citroen c4 ceva mai "pompos", desi mie unul imi pare o masina basinoasa, ce nu exceleaza la absolut nimic. Nici macar aratoasa nu este. Doar asa, ca-i volvo.
Destul de scump. La noi Laureatul este 10100 euro cu vopsea metalizata. Daca pui si restul de dotari ajunge la vreo 12k euro. Foarte mult.
si inca o chestie, nu inteleg de ce i-au ridicat garda la sol. Este prea inalta. am vazut si eu un model nou, prin oras, primul de genul pe aici, si m-am uitat mai atent. Are un cur inaltat, mama mama. Am parcat paralel cu ea si e mai inalta si in dreptul carenajului si plafonul mai sus. Jeep, jeep....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment