Pro Sau Contra Logan II

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cred ca in privinta motoarelor nu ar trebui sa ne mai facem griji.
    Daca ne accepta Mertzu inseamna ca nu suntem chiar asa prost cotati.
    Attached Files
    sigpic

Comment

• Mda, au luat ambalajul motorului si au pus piesele lor. Trebuie sa incep sa vad steaua in 3 colturi pe botul Loganului, doar pentru atata lucru?

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
        Cred ca in privinta motoarelor nu ar trebui sa ne mai facem griji.
        Daca ne accepta Mertzu inseamna ca nu suntem chiar asa prost cotati.
        Cine e interesat, subiectul se dezbate aici.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Singura chestie interesanta e ca dl.Buhnici bate campii rau de tot. Poate si sigur are alte caliatati, alte competente demne de respect dar la masini...sa-mi fie cu iertare, mai bine lasa pe altcineva. Nu analizeaza o masina in mod profesionist, nu evidentiaza detaliile importante...si nu prea cunoaste modelul despre care vorbeste. Nu s-a documentat deloc suficient si o cam da in necunostinte de cauza.
          Pacat, cu acest "review" si-a cam patat blazonul.

Comment

• Nu vad legatura intre G. Buhnici si subiectul topicului;
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Pai...link-ul cu filmuletu' postat de Arch la 569...pare ca are legatura cu logan II, fiind un review...
              Daca doar mi se pare mie relevanta legatura, fac bine si cer iertare de greseala.

p.s. si Buhnici totusi bate campii ! :P

Comment

• Doar reclama si atat. Cred ca si pentru Duster au platit aia de la Dacia ca Buhnici sa ii vorbeasca de bine prin intermediul ProTV.

Macar pustiului ala i s-a parut cam subtire volanul, credeam ca sunt singurul care am avut senzatia asta.

Concluzia lui Buhnici: la acest segment de pret, depaseste asteptarile.

Corect zic eu. Daca nu te astepti la mai nimic, clar iti depaseste asteptarile. Ar fi si culmea sa nu o faca.
                Last edited by mr.K; 12 July 2013, 16:13.

Comment

• Buhnici nu vorbeste prin intermediul protv, vorbeste prin intermediul propriului blog.
                  E o mare diferenta. Ma refer la majoritatea videoclipurilor si review-urilor facute de el.
                  sigpic

Comment

• Nu are nici o treaba cu masinile.
                    Se lua de sorturile de la masina ca sunt imense, nici nu le gasesti in echiparea originala sunt accesorii.
                    Bine ca nu am fost eu cu aeratoarele vopsite ca cine stie ce mai zicea.
                    Si ciumpaliul ala avea permis de 5 ani si facea evaluari la masini.
                    sigpic

Comment

• Voi nu intelegi ca o face sub forma unui hobby. Din placere. Nicidecum omul nu scrie pt Top Gear(nu ca ar fi Top Gear mare scula de bascula) sau alte "tampenii". Este un om normal care face niste reviewuri la masini, pe care multi nu reusesc sa le conduca. Sunt amatori care vor sa faca teste pt amatori, din pasiune si placere. Niciodata nu s-a dat omul vreun mare cunoscator. Se merge pe sigla, am luat, am mers asta e opinia mea.
                      Rai mai sunteti fratilor. Voi vreti sa va laude ligheanele, sa va gadile orgoliul. Stiu eu ce vreti voi...;).

PS: Intr-adevar aparatorile de noroi sunt oribile. Stoicanu, cam emani multa frustrare in multe posturi.
                      Last edited by Archangel80; 12 July 2013, 19:30.

Comment

• Am una singura , si aceea este ca cineva se tine tot timpul dupa fundul meu si cum ma prinde cum ma musca.
                        De fapt aceea este masina mea dar cu alte numere de inmatriculare.(: (:.
                        Am si eu aceleasi apratori si a fost alegere mea nu a fabrici si sunt puse pentru a folosi la ceva nu numai de aspect, asta ca sa zic de aparatori.
                        Lagar de antena, este prea mare, stie ca aceeasi antene este folosita si de sitemul gps si normal cu cat mai mare cu ata mei bune.
                        Daca te utiti la filmarea cand prezinta Fabia ai sa vezi ca are numai cuvinte de lauda.
                        sigpic

Comment

• Nu te mai uita la el. Tu la varsta care o ai, inca nu ai inteles ca oamenii au pareri si opinii diferite?

Comment

• Aici nu conteaza varsta ci experienta.
                            La varsta care o am aproape jumate din ea am fost conducator auto( ca sa nu spun sofer ca nu imi place cum suna) pe diverse masini.
                            Stiu ca ma paste un galben asa ca o las mai moale.
                            Voi fi stict la obiect.
                            sigpic

Comment

• Nici eu nu mai am scutul, si merg chiar si pe drumuri forestiere. Atata timp cat mergi cu grija, nu ai de ce sa spargi/lovesti ceva. Iar temperatura motorului este destul de mica, nu se deformeaza de la 2 stropi de apa. Cat am avut scut, ramaneam mereu suspendat pe zapada, asa ca l-am dat jos. acum zapada se topeste si pot inainta

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
                                Aici nu conteaza varsta ci experienta.
                                La varsta care o am aproape jumate din ea am fost conducator auto( ca sa nu spun sofer ca nu imi place cum suna) pe diverse masini.
                                Stiu ca ma paste un galben asa ca o las mai moale.
                                Voi fi stict la obiect.
                                Nu ai inteles nimic. Eu nu m-am referit la experienta in sofat. Ci la faptul ca oamenii gandesc diferit si au opinii diferite, in general, indiferent de subiectul discutat, romane, politica, curve, masini etc.
                                Buhnici are o parere in ce priveste Loganul 2. Una chiar foarte buna. Are dreptul sa aiba o parere, asa cum si tu ai acest drept. Important e sa stii sa-ti asculti interlocutorul, sa-i respecti opinia si sa o spui pe a ta fara sa fii suparat.
                                Last edited by Archangel80; 12 July 2013, 22:19.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google